25 / 04 / 2024

debenhams cevahir tango dansı ne zaman

debenhams cevahir tango dansı ne zaman

Dünyaca ünlü tasarımcılarıyla dikkat çeken, birbirinden tarz ve önemli markayı bünyesinde bulunduran DEBENHAMS, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00 – 19.00 arası aşkın dansı olarak bilinen tango gösterileriyle dikkat çekecek...

Cevahir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Cevahir AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Kazova Enerji İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volka Kazova ve Esra Cevahir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Sarıyer'de kuruldu.

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cevahir Group Altın ve Kıymetli Madenler Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Talar Jabar Hassan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Şişli Cevahir AVM'nin teras katına kaçak mağaza mı yapıldı?

Cevahir AVM’de 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışması başladı. İBB CHP’li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan konuya ilişkin Cevahir AVM yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Alrawass tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

İbrahim Cevahir'in mirası paylaştırıldı!

Cevahir Holding’in kurucusu müteahhit ve işadamı İbrahim Cevahir’in 21 Eylül 2015’te vefat etmesi sonrasında, çocukları arasında miras kavgası çıkmıştı.Vasiyetnamede Cevahir’in son arzusu olarak, varislerinin miras kavgasına girmemelerini istediği görüldü

İbrahim Cevahir'in mirası paylaşılamadı!

Cevahir Holding'in kurucusu İbrahim Cevahir'in kızı Greenall, mirastan pay istemesi üzerine ağabeyinin kendisini darp ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunarak koruma talep etti.

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir Bağdat Asya İnşaat Petrol Nakliyat ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aad Qasım Atı Atı tarafından 40 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir'de kuruldu.

Biz Cevahir Haliç AVM Mart 2016'da açılıyor!

Biz Cevahir A.Ş. imzasıyla İstanbul Alibeyköy'de hayata geçirilen Biz Cevahir Haliç AVM kapılarını Mart 2016'da açıyor, Biz Cevahir Haliç AVM Alibeyköy Vardar Bulvarı'nın başında yer alıyor...

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

debenhams cevahir tango dansı ne zaman Haberi

debenhams cevahir tango dansı ne zaman


Dünyaca ünlü tasarımcılarıyla dikkat çeken, birbirinden tarz ve önemli markayı bünyesinde bulunduran DEBENHAMS, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.00 – 19.00 arası aşkın dansı olarak bilinen tango gösterileriyle dikkat çekecek. Aynı gün ve saatler arasında DEBENHAMS Cevahir Mağazası’ndan alışveriş yapacak şanslı kişiler aynı zamanda mağazada bulunacak olan Karikatürist Semih Bulgur’a karikatürlerini çizdirebilecekler.


Sevgililer günü öncesi alışveriş yapmak isteyen herkese 250 TL’lik alışverişin 50 TL’si, 350 TL’nin100 TL’si DEBENHAMS’tan...