25 / 04 / 2024

Decathlon istanbul

Decathlon istanbul

Decathlon uzun zamandır beklediği AVM'de mağaza açıyor. Naitulus AVM'de yer kiralayan firma açılışı eylül ayında yapacakmış...

Decathlon Türkiye'de 10'uncu mağazasını açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazası olan spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de onuncu mağazaya ulaştı. Antalya, Gaziantep, Bursa, Trabzon ve Ankara Mamak’ta da 2015 yılı içerisinde mağaza açılacak.

Decathlon Brandium Ataşehir'de mağaza açtı!

20 ülkede 800’den fazla mağazayla faaliyet gösteren spor perakende zinciri Decathlon’un Anadolu yakasındaki ilk mağazasını açtı.Türkiye’de ise onuncu mağazası Brandium’da kapılarını açtı. Decathlon Ülke Müdürü Boumedienne Boualaoui, Türkiye’de hızla büyü

Decathlon Brandium mağazasının açılışı yapıldı!

Decathlon Brandium mağazası açılışı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Decathlon Ülke Müdürü BOUMEDIENNE BOUALAOUI: ''Türkiye'de yıllık yüzde 10'un üzerinde bir büyüme kaydediyoruz'' dedi.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Bulvar İstanbul'daki dairelerin yüzde 90'ı 1 yılda satıldı!

Emlak Konut'un Basaksehir'deki en lüks projesi Bulvar istanbul, konutların satısını yüzde 90'ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Kartal Moment İstanbul'da peşin alım avantajı!

Kartal’da AC Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Moment istanbul projesinin yüzde 25’i satıldı. İki kuleden oluşan projede fiyatlar 269 bin liradan başlıyor.

Nlogo İstanbul ikinci etap satışları devam ediyor!

Özyurtlar inşaat, Nlogo istanbul'un ikinci etabını ve New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Nlogo istanbul ikinci etap 850, New Bahçeşehir ise 98 daireden oluşuyor.

İstanbul'da markalı konut projeleri yüzde 18 arttı!

Eva Gayrimenkul Değerleme'nin 2014 istanbul Markalı Konut Araştırması, kentin 34 bölgesinde bin 7 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Legoland İstanbul'un temeli atıldı!

Legoland Discovery Centre istanbul Genel Müdürü Sarper Hilmi Sunar, Legoland Discovery Centre istanbul'un bu yılın yaz aylarında ziyaretçileriyle buluşmaya hazır olacağını söyledi.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Hamit Demir: Dar gelirli İstanbul'dan ev alamayacak!

Bir inşaat projesinde arsa maliyeti Balkanlar'da yüzde 18, Avrupa ve Amerika genelinde yüzde 25 paya sahipken, bu rakam istanbul 'da yüzde 70 'lere dayandı.

Westside İstanbul Evleri fiyat listesi!

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan oluşan Westside İstanbul Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlangıç gösteriyor. İşte Westside istanbul Evleri fiyat listesi...

Decathlon istanbul Haberi

Decathlon istanbul

Türkiye'nin en büyük spor perakende zinciri Decathlon uzun zamandır beklediği AVM'de mağaza açıyor. İstanbul'un Anadolu yakasının büyük alışveriş merkezi Naitulus AVM'de yer kiralayan firma açılışı eylül ayında yapacakmış.

Firma, Marks&Spencer'ın başka bir alana geçmesiyle boşalan mağazayı kiralamış. Toplam alan 3-4 bin metrekareye yakın olacakmış.

Para'da yer alan habere göre; Markanın gelecek olması AVM'deki markalan da heyecanlandırmış. 6 binden fazla ürün çeşidi, 70'in , üzerinde spor branşıyla ilgili giyim I ürünü, spor aleti satışıyla markanın AVM'de yoğun bir müşteri potansiyeli yaratacağı düşünülüyormuş. Hemen yanında bulunan Cinemaximum Sinema çalışanları, Decathlon mağazasına olacak müşteri akışının sinema ve kafe alanına hareket getireceğini söylüyorlarmış. Şirket, geçtiğimiz Eylül ayında Kadıköy gölgesindeki Optimum AVM'de 3 bin metrekarelik bir mağaza açmıştı. Decathlon ilk olarak 2006'da Türkiye'ye ihracat yoluyla İdi....