26 / 04 / 2024

dedeman hotel otel yatırımları

dedeman hotel otel yatırımları

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Dedeman 10 yılda 50 otel hedefliyor!

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Şu an 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu...

Park Dedeman Levent Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel"in 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan Park Dedeman Levent Otel binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

dedeman hotel otel yatırımları Haberi

dedeman hotel otel yatırımları

Dedeman Hotels  ve  Resorts İnternational  ilk franchise oteli “Park Dedeman Adıyaman”ı 19 Kasım'da hizmete açtı. Fortune Dergisi'nden Ersun Erdinç'in haberine göre; Dedeman Hotels ve turizm ve otelcilik sektöründe faaliyet gösterdiklerini anımsatan Banu Dedeman Park Dedeman Adıyaman ile franchising sistemine adım attıklarını vurguladı. Dedeman grubu, şimdiye kadar İstanbul'daki kendi mülkü olan otel dışındaki 16 otelini kira ya da management yöntemiyle çalıştırıyordu. Adıyaman'daki otel grubun 18'inci oteli.

Tesadüf budur ki Karahan Menzil Turizm Ticaret ve Yatırım AŞ'nin yatırımı olan otel de Hilton Garden Inn Adıyaman adıyla Şubat 2018'de Hilton'ın Türkiye'deki 18'inci oteli olarak açılmıştı. Ancak Hilton, altı yıllık faaliyetten sonra Malatya Hilton'ı 2019'da kapatması sonrasında Adıyaman'dan da (ve birçok ilden) çıktı. Karahan Menzil bu noktadan sonra oteli Garden Adıyaman Hotel adıyla işletmeye başladı.

Sonrasında şirketin sahibi...