29 / 03 / 2024

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Radisson Hotel Group 50 yeni otel daha açacak!

Türkiye, turizm yatırımlarında pandemiye rağmen tercih ediliyor. Radisson Hotel Group, Türkiye'de 3 ila 5 yıl içinde 50 otel ve 10 bin odaya ulaşacak.



Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan hızlı önlemlerle başarılı bir sınav veren Türkiye, dünya turizm devlerinin yatırım için tercihi oluyor. Akşam'dan Özgül Öztürk'ün haberine göre; 120 ülkede 9 marka ve 1400 oteliyle faaliyet gösteren Radisson Hotel Group da bunlardan biri halinde. Türkiye’de faaliyette veya geliştirilmekte olan 30 otel ve 4 bin 500’den fazla odaya sahip marka, 3 ila 5 yıl içinde 50’den fazla otele ve 10 bin odaya ulaşacak. Türkiye’ye olan bağlılıklarının uzun vadeli olacağını belirten Radisson Hotel Group Ukrayna, Gürcistan, Türkiye Bölge Direktörü Antoine Moubarak şu ifadeleri kullandı:

HİZMET DNA’NIZDA VAR

“İstanbul, Bodrum, Bursa ve İzmir, Aliağa’da geliştirme aşamasında olan projelerimiz var. Radisson RED gibi yeni markaların piyasaya sürülmesiyle ve resortlar, kongre merkezleri, iş otelleri, apart daireler ve butik otel gibi projelerimizin olduğu dengeli portföyümüzle ülkedeki varlığımızı daha da çeşitlendirmeyi hedefliyoruz. Radisson Hotel Group ağımıza katılmak üzere mevcut otellerin dönüştürülmesinde de birden fazla fırsat olacağına inanıyoruz.” 

Türk yönetici ve çalışanların turizm sektöründe yaşadığı deneyiminden bahseden Moubarak, “Yıllardır Türklerle çalışıyorum. Türk insanı misafirperver. Hizmet, onların adeta DNA’larının bir parçası. Kibar, cana yakın ve çok profesyoneller. Son derece sıkı çalışma eğilimindeler. Türklerle çalışırken anahtar kelime ‘güvendir’” ifadelerini kullandı.

HER ÜLKEYE ÖZEL REHBER HAZIRLADI

Radisson Hotel Group, mevsimlere özel gezebilecek destinasyonları derlediği ‘Go.See.Taste.’ isimli bir rehberi yayımladı. Rehberle misafirler, lokal şefleri, ilham veren şehirleri, lezzetleri, değişik kültür ve mutfakları keşfetme olanağı bulacak. 

HİBRİT TOPLANTI KONSEPTİNİ BAŞLATTI

Pandemide beklentilere uygun iyileştirme çalışmaları yaptıklarından bahseden Moubarak, şöyle konuştu: “Talepler doğrultusunda hibrit odalar ve hibrit toplantı konseptlerimizi hayata geçirdik. Radisson Blu Bosphorus ve Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla, hibrit toplantı fırsatları sunuyor.”


Geri Dön