19 / 04 / 2024

DeFacto gürcistan mağaza

DeFacto gürcistan mağaza

DeFacto, Gürcistan pazarına giriş yaparak faaliyet gösterdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 35’e çıkardı. Gürcistan’da 2 mağaza açan şirket, 2015 bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak.

DeFacto yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak!

Global bir marka olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren ve Gürcistan’da iki mağaza birden açan DeFacto, 2015 yılı bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkarmayı hedefliyor.

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Weltew Home Gürcistan’da mağaza açtı!

600’ün üzerinde satış noktasıyla yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren Weltew Home, büyümeyi sürdürüyor. Gürcistan’da yeni mağazasını açan Weltew Home, yatırımlarına devam edecek.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

DeFacto Gazze’de mağaza açtı!

2016 yılında Türkiye dahil 17 ülkede 400'ü aşkın mağaza sayısına ulaşan DeFacto Gazze'de mağaza açtı.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Defacto'nun 2016 yılı hedefi 400 mağaza!

DEFACTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, bu yıl sonunda şu anda 381 olan mağaza sayılarını 400’ün üzerine, yurtdışı mağaza sayılarını da 100’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

DeFacto Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını 48'e çıkardı!

Türkiye'nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, İzmir'deki mağaza sayısını 17'ye, Ege Bölgesi'ndeki mağaza sayısını ise 48'e çıkardı.

Gülaylar mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Türkiye'nin İlk 500 Sanayi Şirketi arasında 205'inci sırada yer aldıklarını belirten Gülaylar Kuyumculuk Genel Müdürü Tolga Eriz, ''2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

DeFacto gürcistan mağaza Haberi

DeFacto gürcistan mağaza

Global bir marka olma yolunda yatırımlarını sürdüren Defacto, hizmet verdiği ülkeler arasına Gürcistan’ı da ekleyerek Tiflis’te 2 mağaza birden açtı. DeFacto, Gürcistan ile birlikte hizmet verdiği ülke sayısını 9’a,  yurt dışındaki mağaza sayısını da 35’e çıkardı. DeFacto, Tiflis Eastpoint AVM’de 1.127 metrekarelik ve Tiflis Mall’da 637 metrekarelik alana sahip 2 yeni mağazasında da kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor. 

Bir dünya markası olma hedefiyle yatırımlarına devam etiklerini belirten DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş; DeFacto’nun Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Gürcistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: 

Ciro hedefi 1.7 milyar TL 

“Gürcistan, perakende tekstil sektörü için son derece önemli ve gelişmekte olan bir pazar. DeFacto olarak biz de, 2 mağaza birden açarak girdiğimiz...