29 / 03 / 2024

DeFacto yurtdışı mağazaları

DeFacto yurtdışı mağazaları

Ulaşılabilir modada dünya markası olma stratejisi doğrultusunda yatırımlarına devam eden DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

DeFacto yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkaracak!

Global bir marka olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren ve Gürcistan’da iki mağaza birden açan DeFacto, 2015 yılı bitmeden yurt dışındaki mağaza sayısını 74’e çıkarmayı hedefliyor.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

DeFacto yurtdışındaki mağaza sayısını 103’e çıkarıyor!

Global bir moda markası olma vizyonuyla yatırımlarını sürdüren DeFacto mağaza ağını tüm dünyada genişletmeye devam ediyor. DeFacto yurtdışı mağaza sayısını 103’e, toplam mağaza sayısını ise 400’ün üzerine çıkarmayı planlıyor.

C-A mağazalarını Defacto'ya devrediyor!

Şu anda 20’ye yakın mağazası olan C&A, mağazalarını devrederek pazardan çıkıyor. Özellikle yerli markalarla rekabette zorlanan marka için pazardan çıkma kararı verildi.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

DeFacto yurtdışı mağazaları Haberi

DeFacto yurtdışı mağazaları

DeFacto, büyüme stratejileri doğrultusunda dünyanın farklı ülkelerinde yeni mağaza yatırımlarını sürdürüyor.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, özellikle ulaşılabilir modada global bir marka olmayı hedefleyen DeFacto’nun yurtdışındaki 150’inci mağazası Malezya’da açıldı. Ocak-Ağustos dönemine Afganistan, Moldova, Malezya ve Ukrayna gibi yeni pazarlara giren şirketin faaliyet gösterdiği ülke sayısı da Türkiye ile birlikte toplam 26’ya yükseldi.

‘TÜM İHTİYAÇLAR AYNI MAĞAZADA’


Hemen her sektörde globalleşmenin büyümenin doğal bir parçası haline geldiğini söyleyen DeFacto CEO’su İhsan Ateş, “Mart ayında Malezya’da açılan ilk mağazamız müşterilerimizin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şimdi de ikinci mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni mağazamız, Kuala Lumpur şehrinde bulunan Puchong Mall'da 1.130 metrekarelik alana sahip. Kadın, erkek ve çocuk gibi her yaş grubu tüketicilerimizin, giyim, aksesuar ve kozmetik ile ilgili tüm ihtiyaçlarını aynı anda...