23 / 04 / 2024

Deichmann yeni hedefleri

Deichmann yeni hedefleri

Dünyada 4 bin mağaza ve 35 bin çalışanı bulunan Alman ayakkabı devi Deichmann'ın Türkiye ayağı düşman çatlattı. İlk mağazasını 2006'da açan marka, kısa sürede bu sayıyı 119'a çıkardı...

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

GİGDER'in yeni pazar hedefleri toplantısı yarın!  

GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Akbal'ın hedeflenen yeni pazarlar ve planlanan projeleri anlatacağı basın toplantısı yarın saat 10:30'da online olarak gerçekleştirilecek.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Gayrimenkul sektöründe güven tazelendi!

Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Eray Tüfekçioğlu, konut sektöründeki yeni hedefleri ve 2020 beklentileriyle ilgili sorularımızı içtenlikle yanıtladı. Tüfekçioğlu,  kredi faizlerinin daha da düşmesiyle sektörde ciddi bir canlanma yaşanacağını söyledi.

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Sakarya'ya 46 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Sakarya Büyükşehir'in yeni hedefleri de açıklandı...

Türkiye'nin mega projeleri yolda!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, gayrimenkul sektöründeki yeni hedefleri ve 2016 kampanyasını anlattı. Kurum, ''İnşaat sektörüne yönelik birçok önemli proje bulunuyor'' dedi.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos'un hedefi 1 milyon misafir!

Rixos Hotels Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

ERA Türkiye’nin yeni ofisi Beyoğlu’nda!

2014 yılı hedefleri doğrultusunda hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye, bayi ağına bir yenisini daha ekledi. ERA Türkiye’nin yeni bayisi oaln ERA Pasha, Beyoğlu’nda faaliyet gösterecek.

Fransa, turizmde hedef büyüttü!

Fransa Dışişleri ve Uluslararası Kalkınma Bakanı Laurent Fabius, yılda 100 milyon yabancı turist ağırlamayı hedeflediklerini bildirdi.2020 yılına kadar yeni hedefleri belirleyecek bir turizm kalkınma konseyinin kurulmasına karar verdiğini söyledi.

BOYD Bodrum turizmini geliştirmek için yeni proje hazırlığı yapıyor!

Hedefleri, Bodrum'daki turizm sezonunu ilk ayakta 2 ay uzatmak olan BOYD Yöneticileri, yeni projelerinin hayata geçmesi ile bu konuda önemli bir engeli de aşmış olacaklar.

Konut alıcılarının talebi değişiyor, hedefleri yeni pazarlar!

Açıktır ki bu gruptaki alıcılar için de bir doygunluk noktası var. Şimdi hedef, başka pazarlar. Şimdi hedef yatırım amacı ile konut alacaklara yeni konseptler sunmak.

Deichmann yeni hedefleri Haberi

Deichmann yeni hedefleri

Deichmann Türkiye, hedef büyüttü. 23 ülke arasında birinci olan şirket, 2020'ye kadar 2.500 kişiyi işe alacak


Dünyada 4 bin mağaza ve 35 bin çalışanı bulunan Alman ayakkabı devi Deichmann'ın Türkiye ayağı düşman çatlattı. İlk mağazasını 2006'da açan marka, kısa sürede bu sayıyı 119'a çıkardı. Çalışan sayısı da bini aştı. Yılda 6 milyon adet ayakkabı satan ve bunun 5 milyonunu Türkiye'de üreten şirket, 2020 yılına kadar 250 mağaza ve 2 bin 500 çalışana ulaşmayı hedefliyor. Deichmann Yönetim Kurulu Başkanı Heinrich Deichmann'ın iş görüşmesinde "Tam aradığım yöneticisin" diyerek işe aldığı Atilla Özkul, Almanya'da yaşarken iş başvurusu yaptığını ve markanın Türkiye ofisini kurmak için genel müdür olarak atandığını söyledi. 


ORTADOĞU BAĞLANACAK 

Türkiye'ye şu ana kadar 110 milyon lira yatırım yapıldığını söyleyen Özkul, düşük kâr marjıyla...