25 / 04 / 2024

Dekon Luna ön talep

Dekon Luna ön talep

Toplam 90 adet daireden meydana gelen Dekon Luna projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim uygulanıyor. Şerifali Dekon Luna satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Luna Dragos ön satışta! Yeni proje!

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Luna Dragos ön satışta! Peki Luna Dragos konut fiyatları ne kadar? İşte Luna Dragos konut fiyat listesi...

Babamın üzerine olan tapuyu nasıl alabilirim? Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi?

Miras konusunda kişilerin kafalarını kurcalayan bazı önemli detaylar vardır. İşte miras konusunda vatandaşlar tarafından araştırılan detaylar!

Haftanın en popüler 5 kripto para birimi!

Investingcom Türkiye kullanıcılarının bu hafta en çok takip ettiği kripto para birimleri Bitcoin (BTC), Terra (LUNA), Solana (SOL), Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) oldu.

Kripto piyasasını Solana korkusu sardı!

Kripto para piyasası 10 ayın en düşük seviyesinde. Terra ve Luna'nın çöküşünün etkileri sürerken, yeni endişenin adı Solana oldu!

Kripto paralarda deprem! Terra LUNA Coin sonrasında şimdi de...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda yeni kriz baş gösterdi. Terra LUNA Coin'den sonra şimdi de o coinde endişeler arttı. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Binance CEO'su 'Luna' açıklaması ile herkesi şok etti!

Binance CEO'su Zhao, günlerdir tartışmaların odağında olan 'Luna' hakkında yaptığı açıklama ile yatırımcıları adeta şok etti.

Kripto para piyasasında gerilim yükseliyor! 1 trilyon dolar piyasadan uçtu!

Kripto para piyasasında gerilim gittikçe yükseliyor. Luna'nın sıfırlanmasından sonra kripto paralara güven gittikçe azaldı. 

Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

Bitcoin ve kripto paralarında yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde büyük bir çöküş yaşayan LUNA'nın kripto piyasasının düşmesine neden oldu. Peki Kripto neden düşüyor? Bitcoin ve kripto paralarında düşüşün nedeni nedir?

LUNA coin neden düşüyor, battı mı? Terra kripto parası LUNA coin piyasadan kalktı mı?

Terra'nın LUNA'sı %99'den fazla düştü ve UST stabilcoin'i hala 1 doların altında. Son piyasa türbülansı, LUNA ve UST üzerinde çok fazla baskı oluşturarak stabilcoinin sabitlenmesini kaybetmesine neden oldu. Yatırımcı tedirginliği arttıkça, Luna yetkilileri UST'ye kaçışı engelleyemedi.

Lunacoin'de büyük çöküş! Bin dolar olacak diye bekleyerek servet yatıranlar evini arabasını kaybetti

Bitcoin dahil kripto para piyasasının değeri 1,2 trilyon doların altına düştü. Dünyada yaşanan ekonomik gerilimler djital para piyasalarını çok kötü vurdu. Dijital paralar içinde en çok değer kaybı yaşayan coin ise Terra'nın Luna'sı oldu. Ev araba satıp alanlar iflas bayrağını çekti.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  50  TL sermaye bedeli ile Batuhan Erdem tarafından kuruldu.

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

Dekon Luna ön talep Haberi

Dekon Luna ön talep


Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Luna projesi 90 adet daireden meydana geliyor. 14 katlı tek blok şeklinde yükselen Dekon Luna Ümraniye projesi, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 


Şerifali Dekon Luna satılık daire tipleri  1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor. Projede daireler 51 metrekare ile 116 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Dekon Luna projesinde  yüzde 5 peşinatlı ödemelere ekstra yüzde 5 indirim yapılırken, tamamı peşin ödemelere yüzde 10+yüzde 5 indirim uygulanıyor.


İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de yükselen  Dekon Luna'da balkonlu daire, kapalı otopark, açık havuz gibi sosyal olanaklar sıralanıyor. 


Tel: 0216 364 00 08

Web: www.dekonluna.com

Pınar...