26 / 04 / 2024

dekorasyon 2016 önerileri

dekorasyon 2016 önerileri

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

İç Mimar Eda Tahmaz’dan farklı salon tipleri için dekorasyon önerileri!

EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, yaşam alanlarını yenilemek isteyen ev sahipleri için dikdörtgen, L veya kare gibi farklı plan şemalarına sahip olan salon tiplerinde dikkat edilmesi gereken dekorasyon fikirlerini anlattı.

Home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan evde çalışmak isteyenlere önerilerde bulunuyor. İşte home-Office çalışanlar için dekorasyon önerileri...

Modoko’dan 5 adımda bahar dekorasyon önerileri!

Baharın gelmesiyle yaşam alanlarında da hoş değişimler başladı… Modoko’dan, ufak dokunuş ve doğadan yansıyan canlı renklerle ve ev ve iş yerlerine bahar atmosferi oluşturmanın önerileri…

Dekorasyon ve mobilya için kartlardan 22.8 milyar TL çekildi!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre 2016'da mobilya ve dekorasyon için 1 milyar 581 milyon lira banka kartından, 21 milyar 271 milyon lira ise kredi kartında harcandı.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Bahçe ve balkon için dekorasyon önerileri!

Bahçede ve balkonda çeşitli konseptler dahilinde şık ve eğlenceli bir dekorasyon için çok çaba sarf etmenize gerek yok. Birkaç küçük düzenlemeyle hem gündüz hem de gece şık sofralar kurabilir ve konforlu bir ortam tasarlayabilirsiniz...

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Zahir Özbağ, Tuncel Akarçay ve Bektaş Ateş tarafından kuruldu.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 2016 sona erdi.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Dekorasyon trendleri 2016!

İnşaat projelerine iç mimarlık çözüm ortağı olarak katkı sağlayan Gönye Proje Tasarım, 2016 yılında ev dekorasyonunun modasını anlattı. 2016’da evler, “kişiselleşme” kavramı üzerine oturan, esinini yaşamın kendisinden alan bir tarzda dekore edilecek.

dekorasyon 2016 önerileri Haberi

dekorasyon 2016 önerileri

Türkiye'nin dünyaca ünlü taşlarını trend yaratan koleksiyonlarla dekorasyon dünyasına kazandıran Tureks Stone'un yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılında dekorasyona vintage modasının damgasını vuracağını belirtiyor. Vintage tarzın son yıllarda mobilyadan aksesuara kadar ev ve ofis yaşamında yaygınlık kazandığını dile getiren Anlı, mermer sektöründe de vintage stillerin giderek öne çıktığını söylüyor.  


Doğaltaş sektöründe vintage tarzın tüm yaşam alanları için çarpıcı dekoratif tasarımlar geliştirmeye imkan sağladığını belirten Anlı, farklı dönemlerden esintiler taşıyan vintage modasının 2016 yılında iç mekanların yanı sıra dış mekan düzenlemesi, ofis, kafeterya, otel, SPA gibi ticari alanlara da damgasını vuracağını ileri sürüyor.


Vintage sentezi

Bir moda terimi olan vintage kelimesinin aslında bağbozumu anlamına geldiğini kaydeden Anlı, geçmiş dönemlere ait stillerin çizgilerinden esinlenerek oluşturulan vintage koleksiyonların günümüzde modern tasarımlarla sentezlenip...