19 / 04 / 2024

Demet Evgar evi

Demet Evgar evi

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

Oyuncu Demet Evgar, Ege’nin incisi Datça’dan müstakil bir taş ev satın aldı. Yeni yuvasının dekorasyonu için de mimarlık şirketiyle anlaşan Evgar, İstanbul-Datça arasında mekik dokuyacak.

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Demet Akalın: Yandaki evi okul yapacağım!

Popçu Demet Akalın, “Kızınız Hira okula başlayacak, yurtdışında okumasını ister misiniz” sorusuna, "Hiç öyle hayallerim yok. Ama eylül ayında okullar açılmazsa, yandaki evi sınıf yapacağım" şeklinde yanıt verdi.

Demet Evgar Muğla'dan 250 bin TL'ye ev aldı!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. doğal yaşamayı seven Demet Evgar, Muğla’da eski bir köy evi satın aldı...

Demet Evgar Datça’ya yerleşiyor!

Oyuncu Demet Evgar, Ege’nin incisi Datça’dan müstakil bir taş ev satın aldı. Yeni yuvasının dekorasyonu için de mimarlık şirketiyle anlaşan Evgar, İstanbul-Datça arasında mekik dokuyacak.

Demet Evgar, Boyacıköy'den 180 yıllık köşk kiraladı!

Oyuncu Demet Evgar Sarıyer Boyacıköy'den 180 yıllık köşk kiraladı. Köşkün aylık kirası 18 bin TL...

Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi!

Demet Şener sosyal medya aracılığıyla "evlerinin kapılarını" takipçilerine açan ünlüler arasında yer alıyor. İşte Demet Şener'in iki oda bir havuzlu evi...

Demet Akalın: Sultan Baba Türbesi'nden dilediğim evi aldım!

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Gülben Ergen'in bu haftaki konuğu Demet Akalın'dı. Akalın müzik sektöründen özel hayatına kadar merak edilen her şeyi anlattı...

Demet Akalın 2.6 milyon dolara ev alacak!

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya giden Demet Akalın, bir ev parası harcadığını söyledi. Akalın, "Oturduğum sitede bir ev var, rüyalarımı süslüyor. Fiyatı 2 milyon 600 bin dolar. Evi istiyorum, çünkü çok güzel beyaz dolapları var. Okan'la ortak alacağız." dedi.

İşte Demet Akalın'ın Hadımköy'deki evi!

Geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle Hadımköy'e taşınan Demet Akalın, yeni evinden ilk fotoğrafı Instagram sayfasında paylaştı.

Demet Akalın evini Hadımköy'e taşıdı!

Acarkent'teki evini Hadımköy'e taşıyan Demet Akalın, yeni evi için alışveriş turuna çıktı. Yeni yuvaları için her şeyi sıfırdan yapmaya karar veren Akalın, alışveriş merkezinde yatak mağazalarını gezdi.

Demet Akalın: Bodrum'da beğendiğim evi almak için gece gündüz çalışıyorum!

Demet Akalın, Bodrum'u çok sevdi.Torba'da bir evi bulunan ünlü sanatçı, şimdi de Gündoğan'dan ev satın alacak. Akalın, "Bodrum'da beğendiğim evi almak için gece gündüz çalışıyorum" dedi.

Demet Akalın Bodrum Gündoğan'dan villa alacak!

Demet Akalın, Bodrum'u çok sevdi.Torba'da bir evi bulunan ünlü sanatçı, şimdi de Gündoğan'dan villa satın alacak. The Blue Bosphorus Otel'de dinlenen Demet Akalın ve eşi Okan Kurt, otelin içindeki villaya göz dikti.

Demet Evgar evi Haberi

Demet Evgar evi

Özlem Tekin, Müge Boz, Ege, Hayko Cepkin gibi birçok ünlü isme son olarak doğal yaşam tutkunu Demet Evgar katıldı.

Ünlü ve güzel oyuncu Demet Evgar Muğla’da eski bir köy evi satın aldı. Hürriyet'te yer alan habere göre; 250 bin liraya aldığı evi restore ettirmek isteyen Evgar, işlerinden fırsat buldukça soluğu orada almayı, stresini toprakla uğraşarak üzerinden atmayı planlıyor.

Evgar şu sıralar Avlu dizisinde oynadığı karakterle adından söz ettiriyor. 

Ünlüler metropol hayatını bırakıp köye yerleşiyor!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi!

2018 yılında ev'lenen...