18 / 04 / 2024

Demir Country lansman

Demir Country lansman

Konut sektöründe lansman hareketliliği yaşanırken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. Keleş Center Airport ile Demir Country projelerinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat'ın 5 Ekim'de yapılması planlanan Demir Country projesinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!

Demir İnşaat tarafından Göktürk'te hayata geçirilen Demir Panorman projesinde lansman dönemine özel olarak 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Demir Panorman'da yer alan konutların teslimlerinin 20 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’nin golf sahalarındaki projesine yargıdan dur kararı! 

Demirören’in kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği Kemer Country’nin golf sahalarında inşa edilmek istenen konut projesine yargıdan bir kez daha dur kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Big Country lansman fırsatlarıyla ön satışta! Yeni proje! 

Akyapı imzasıyla İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilen Big Country projesi, lansman fiyatlarıyla ön satışa sunuldu. Peki Big Country projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Big Country projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Demir Country fiyatları!

Demir İnşaat imzasıyla 44 bin 426 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Demir Country projesi toplamda  1.160 daire ve 77 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Demir Country lansman Haberi

Demir Country lansman

Eylül ayında başlayan lansman yoğunluğu devam ederken bugün 2 lansmanın ertelendiği haberi geldi. 


18 Ekim'de basına tanıtılacak olan Keleş Center Airport ile 16 Ekim'de tanıtılacak olan Demir Country projesinin lansmanları ileri bir tarihe ertelendi. 


1-) Keleş Center Airport


Keleş Center Airport'un lansmanı 18 Ekim'de yapılacaktı. Ancak bugün lansmanın ileri bir tarihe ertlenediği açıklandı. Yeni lansmanın ne zaman yapılacağı henüz net değil. 


E-5 Otoyolu bitişiğinde, İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yer alan Keleş Center Airport projesi 21 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 220 ofis, 52 dükkan ile 498 rezidansın yer aldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Proje Keleş İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


Web: http://kelescenterairport.com/

2-) Demir Country

Demir Country projesinin lansmanı...