29 / 03 / 2024

Demir İnşaat konut kampanyası

Demir İnşaat konut kampanyası

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan 2,5 milyar liralık yatırım!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

Demir İnşaat’tan sigortalı Kurban Bayramı Kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe 33 yıldır markalı konut projeleri geliştiren Demir İnşaat, Kurban Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 16’lara varan iskonto fırsatı sunuyor.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Demir İnşaat Ukrayna'da 2 konut projesiyle büyüyor!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Demir İnşaat'ın Ukrayna'daki çalışmalarını konu aldı. İşte o yazı..

Demir İnşaat 3 projesiyle 20 yıl vade kampanyasına katıldı!

Demir İnşaat, Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına Demir Romance, Ayışığı Butik ve Demir La Vida projeleri ile katılıyor.

Demir İnşaat'tan 20 yıl vadeli konut kampanyasına destek!

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı Onursal Başkanı ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, KONUTDER, Emlak Konut GYO ve GYODER 20 yıl vadeli kampanyayı değerlendirdi.

Demir İnşaat konutta yurtdışı atağına geçti!

Ukrayna’da iki yeni konut projesine başlamaya hazırlanan Demir İnşaat, Almanya’ya da yatırım yapacak. Şirket, yurtiçinde de İzmir, Yalova, Seyrantepe ve Göktürk’te 4 yeni şantiye açıyor

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat; Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yer alan konut projelerinde 33’üncü yılına özel kampanya yaptı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Demir İnşaat konut kampanyası Haberi

Demir İnşaat konut kampanyası

Demir İnşaat, Demir Country başta olmak üzere tüm projelerde geçerli kampanya kapsamında; peşinat tutarının yüzde 5’i başlangıçta, yüzde15’i ise teslim zamanında ödeniyor. Taksitler 120 aya kadar vadelendirilebiliyor.

Demir İnşaat, KDV ve tapu harcı indirimleriyle sektöre kazandırılan Ulusal Kampanya’nın ardından yatırımcılar için “Evde fırsat dönemi” başlattı. 
 
Ulusal Kampanya’ya en büyük desteklerden birini veren Demir İnşaat konut fiyatlarındaki artış beklentisine en güzel cevabı verdi.


Yüzde 0.98 faiz oranıyla 120 ay vade

İstanbul Yakuplu’da hayata geçirilen Demir Country ile Büyükçekmece’de hızla yükselen Demir La Vida başta olmak üzere satışı süren tüm projelerde geçerli olan kampanyada, daire fiyatları 270 bin TL’den başlıyor. 
 
Yüzde 5 peşin, yüzde 15 teslimde ödeme, yüzde 80 kredi ve 120 vade imkânı, 0.98 vade farkıyla toplamda yüzde 20...