18 / 04 / 2024

Demir İnşaat yeni otel projeleri

Demir İnşaat yeni otel projeleri

Demir İnşaat, Demir La Vida projesi dahilinde, 200 milyon TL'lik yatırımla beş yıldızlı bir otel inşa edecek. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında işletmeye alınacak.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'tan enflasyonla mücadeleye destek geldi!

Demir İnşaat hükümet tarafından başlatılan yeni kampanyaya çok kazandıran projelerini dahil ederek destek verme kararı aldı....

Demir İnşaat 2023'e kadar 15 yeni proje yapacak!

Demir İnşaat hem enerji hem de inşaat sektöründe yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Demir, 2023 yılına kadar en az 15 yeni proje yapacak. 

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje yapacak!

Demir İnşaat, Türkiye'deki inşaat çalışmalarnı yurtdışına da taşıdı. Demir İnşaat Ukrayna ve Almanya'da proje geliştirmek üzere yeni arsalar da aldı.

Demir İnşaat konutta yurtdışı atağına geçti!

Ukrayna’da iki yeni konut projesine başlamaya hazırlanan Demir İnşaat, Almanya’ya da yatırım yapacak. Şirket, yurtiçinde de İzmir, Yalova, Seyrantepe ve Göktürk’te 4 yeni şantiye açıyor

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat, merkezini Mecidiyeköy'e taşıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'ndeki merkezini Mecidiyeköy'deki Torun Tower'a taşıyacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Çok yakında yeni yerimizde faaliyete geçeceğiz" dedi.

Demir İnşaat yeni yatırımlara imza atmaya hazırlanıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, önümüzdeki günlerde hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok sayıda projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat yeni otel projeleri Haberi

Demir İnşaat yeni otel projeleri

Demir İnşaat tarafından yapılan açıklamada, Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan yapı, 2016 yılında Demir La Vida Projesi ile birlikte tamamlanıp işletmeye alınacak.


Çok amaçlı kongre salonları, büyük toplantı odalarına sahip olması bakımından uluslararası kongre ve seminerlerde bir kavşak noktası olması planlanan otel, 3. Havalimanına yakın konumuyla da dikkati çekiyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul'un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını belirterek, "Son yılların en hızlı gelişen bölgesi olan Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesi, otel yatırımları bakımından karlı bir bölge. Hem yaz hem kültür hem de fuar merkezlerine yakınlığı ve kongre turizmine hitap etmesi ile bölgede yapılan yatırımların geri dönüşümü çok...