29 / 03 / 2024

Demirören Holding arazileri

Demirören Holding arazileri

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Ziraat Bankası'nın Demirören'den aldığı araziler için yeni iddia!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding'ten aldığı arazilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından spor alana çevirlmesine itiraz ettiği iddia edildi.

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Emlak Konut GYO'nun Göktürk projesi iptal edildi! 2 milyar TL'lik dev proje için şok karar!

Demirören Holding'in Ziraat Bankası'na devrettiği yeşil alanda hayata geçirilecek olan Emlak Konut GYO Göktürk projesi iptal edildi. 

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’nin golf sahalarındaki projesine yargıdan dur kararı! 

Demirören’in kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği Kemer Country’nin golf sahalarında inşa edilmek istenen konut projesine yargıdan bir kez daha dur kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Demirören Holding arazileri Haberi

Demirören Holding arazileri

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasındaki kredi olayında yeni bir gelişme yaşandı. Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre; Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören Holding, Ziraat Bankası’ndan 300 milyon dolar ve 1 milyar 118 milyon TL krediye karşılık söz konusu golf sahalarının yer aldığı arazilere ipotek koydurdu. İpotek yapılmasından kısa bir süre sonra 4 Eylül 2018 tarihinde araziler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açıldı. Bakanlık tarafından hazırlanan imar planlarıyla alana ortalama 200 metrekarelik 306 konut inşa edilmesine imkan sunuldu. Konut inşa edilmesi planlanan alan yaklaşık 26 futbol sahası büyüklüğündeydi.

ARAZİLER ZİRAAT’A GEÇMİŞTİ

Bölge sakinleri, bakanlığın kararıyla ilgili pek çok dava açtı....