29 / 03 / 2024

Demlik franchise

Demlik franchise

Bir çay mağazası zinciri olan Demlik, franchise verecek yeni girişimciler arıyor. Bu yıl Türkiye'de 12 ilde 25 yeni şube açılması planlanıyor. Bunun yanı sıra yurtdışına yönelik planlar da var. Şirket, Berlin, Nurnberg, Amsterdam gibi şehirlerde de mağazalar açacak.

A101’de 2 kg baldo pirinç 89,90 TL’ye, Lipton demlik çay 44,50 TL’ye, tam yağlı taze peynir 99,50 TL’ye düştü!

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. Bu kapsamda, 2 kg baldo pirinç 89,90 TL’ye, Lipton demlik çay 44,50 TL’ye, tam yağlı taze peynir 99,50 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 22 Eylül 2023...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise bedellerine kur ayarı!

Kurda meydana gelen dalgalanmalar, franchise veren markaların harekete geçmesine neden oldu. Özellikle yatırım maliyetinin önemli bir kalemini oluşturan franchise giriş bedelleri güncellendi. Şirketlerin bir kısmı bu bedeli TL'ye çevirdi, bir kısmı da kuru sabitledi. 

Dedeman Hotel franchise sistemine giriyor!

Otelcilik sektöründe ülkenin önemli isimlerinden biri olan Dedeman Hotel  franchise sistemine dahil oluyor. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Ünlü markalar 2021'i franchise yılı ilan etti!

2020'de 45 milyar dolar olan franchise sektörünün pazar büyüklüğünün 2021'de 50 milyar dolara ulaşacağı öngörülüyor. Peki ünlü markaların 2021 hedefleri neler?

Emlakçılardan franchise sistemine tepki!

Emlak sektöründe hızla büyüyen franchise hizmeti bazı emlakçılara için fırsat kapısı olmasına karşın sisteme karşı çıkan emlakçılar da bulunuyor.

Franchise'de yeni dönem başlıyor! 

Türkiye'de devam eden franchise yapılanmasında mevcut eksikler giderilip yanlışlar düzeltiliyor. Kapsamlı müşteri memnuniyeti hedefleyen franchise böylelikle yeni bir döneme giriyor. 

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Little Caesars 2020 sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor!

Little Caesars, Covid-19 döneminde yatırımcılara ödeme öteleme, destek primi, hammadde alımlarında indirim gibi fırsatlar sundu. Yüzde 80'i franchise olan toplam 85 şubeyle faaliyet gösteren şirket, bu yılın sonuna kadar 10 franchise şube açmayı planlıyor

Kaşıbeyaz'ın yeni markası Satır Arası 20 franchise vermeyi hedefliyor!

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz bu yıl Satır Arası için 20 franchise vermeyi hedefliyormuş...

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Demlik franchise Haberi

Demlik franchise

Türkiye'nin ilk çay fabrikası 1947'de Rize'nin Fener mahallesinde kuruldu. Yıllık kişi başına çay tüketimimiz bin 250 bardak olarak ifade ediliyor. Türkiye'nin günlük ortalama çay tüketimi ise 245 milyon bardak. Günlük ortalama çay tüketiminin yüzde 65'i evlerde, yüzde 13'ü işyerlerinde, yüzde 11'i misafirlikte, yüzde 5'i kafelerde, yüzde 4'ü kahvehanelerde yapılıyor. Dünyanın önde gelen çay tüketicisi ülkelerinden biriyiz. Dolayısıyla bu alanda girişim fırsatlarından da bahsetmek mümkün.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Türkiye'de son dönemde yükselen trend haline gelen kahve zincirlerine karşı çaycılar da harekete geçti. Bu alanda markalaşma ve zincirleşme faaliyetlerine giren girişimlerden biri de Demlik.

Demlik, 2013 yılında üç girişimci tarafından Bursa'da kuruldu. İlk şubesi Bursa Korupark AVM'de açılan Demlik, bir çay mağazası zinciri. Kiosk olarak başlanan bu iş modeli bugün...