24 / 04 / 2024

Demsa Kandilli Konakları teslim tarihi

Demsa Kandilli Konakları teslim tarihi

Kandilli Konakları satılık konutlarla ilgili detaylı bilgi haberimizin içinde projenin diğer bilgileriyle beraber yer alıyor

Demsa Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demirci tarafından kuruldu.

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Süleyman Akçiçek tarafından kuruldu.

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited  Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Emrah Demirci tarafından kuruldu.

Harvey Nichols Türkiye’den çekildi!

Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa Group bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz perakende devi Harvey Nichols, Türkiye’den çekildi...

Lafayatte ikinci mağazasını Vadistanbul AVM’de açacak!

Fransa'nın en büyük perakende gruplarından biri olan Lafayatte, Emaar’da ilk mağaza DEMSA Grubu’nun temsilciliğiyle açmıştı. Lafayatte şimdi ikinci mağazayı Vadistanbul AVM’de açmaya hazırlanıyor. 

Gayrimenkul yatırımı yapacaklara 10 tavsiye!

Demsa Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Yatırım Uzmanı Yüksek Mimar Hüseyin Demir, Türkiye'de yakın zamanda gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Demsa Holding, 'Demkule' inşa edecek!

Akaryakıt işletmeciliğinden gayrimenkul yatırımcılığına birçok alanda faaliyet gösteren Demsa Holding, her şehre 'Demkule' inşa edecek.

Demsa 34 İnşaat Tekstil Peyzaj Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa 34 İnşaat Tekstil Peyzaj Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Delen imzasıyla kuruldu.

Demsa, Emaar Square projesinde Galerie LaFayette’i açacak!

Demsa Group, bugün 120’yi aşkın mağazası ve 1.200’ün üzerinde çalışanı ile lüks perakendenin önde gelen gruplarından biri oldu. Demsa, bu yıl sonunda İstanbul’un Anadolu yakasındaki Emaar Square projesinde ünlü Galerie LaFayette’i açacak.

Kızılırmak Projesi'nde derece alan mimarlara ödül verildi!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi AŞ'yi (TÜDEMSAŞ) gezdi.

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

Demsaş Mutfak kişiye özel tasarımlar yapıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Demsaş Mutfak'tan kişiye özel tasarımlar!

Demsaş Mutfak & Banyo’nun İş Geliştirme Müdürü Efe Ayçenk, kadınların evdeyken en çok mutfakta zaman geçirdiğini söyleyerek bu doğrultuda kişiye özel tasarımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Demsa Kandilli Konakları teslim tarihi Haberi

Demsa Kandilli Konakları teslim tarihi

Kandilli Sevda Tepesi'nde kurulan Kandilli Konakları, Demsa Group tarafından yükseliyor. Kandilli Konakları satılık konutlarla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. 


25 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip olan Demsa Kandilli Konakları projesinde 14 villa bulunuyor. Projedeki villalar 3 katlı ve de müstakil olarak tasarlanıyor. Kandilli Konakları satılık villa fiyatları şu şekilde;




Demsa Kandilli Konakları fiyat listesi!

Kandilli Konakları satılık villa fiyatları 3 milyon dolar ile 4 milyon 250 bin dolar arasında değişiyor. 


Demsa Kandilli Konakları ödeme koşulları!

Demsa Kandilli Konakları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme seçeneği sunuluyor. 


Demsa Kandilli Konakları ne zaman teslim?

Demsa Kandilli Konakları teslim tarihi: Hemen. 


Demsa Kandilli Konakları ulaşım: Sevda Tepesi...