19 / 04 / 2024

denetim çalışmaları

denetim çalışmaları

Eğlence yerlerinden gayrisıhhi işyerlerine, fırınlardan pazarcılara kadar birçok alanda denetim yapan zabıta ekipleri hafriyat atıklarını gelişi güzel yerlere dökenlere de göz açtırmıyor. Çankaya Belediyesi 93 inşaat atığına müdahale etti...

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Yapı denetim sistemiyle 2001 yılından günümüze 800 bin binayı denetlediklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da bakanlık olarak sahada 118 bin 500 konutun dönüşümü için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Esenyurt Enerji Santrali’nin denetim ve onarım çalışmaları tamamlandı!

Türkiye’nin en yoğun nüfusa sahip şehri İstanbul’da yer alan 180 megawatt (MW) gücündeki Esenyurt Enerji Santrali’nin denetim ve onarım çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Pamukkale Belediyesi'nde imar çalışmaları konuşuldu!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmaların en iyi seviyeye ulaşması için “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı” kapsamında ilgili mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle buluştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi akıllı kavşak çalışmalarına başladı!

Dünyanın pek çok gelişmiş kentinde uygulanan akıllı, çevreci, engelli dostu “Tam Adaptif Trafik Yönetim, Denetim ve Bilgilendirme Sistemi”ni Türkiye’de ilk kez İzmir’de devreye almak isteyen Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarına başladı.

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı!

Aksaray'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başlandı. Aksaray İl Özel İdaresinin 2014 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetiminde görev yapmak üzere seçilen Denetim Komisyonu çalışmalarına başladı.

Çınarcık ve Altınova İmam Hatip Ortaokul çalışmaları devam ediyor!

Yapı denetim hizmetleri Yalova il müdürlüğü tarafından yürütülen Çınarcık İmam Hatip Ortaokulu ve Altınova İmam Hatip Ortaokulu'nda çalışmalar devam ediyor. Altınova İmam Hatip Ortaokulu’nun ise çatı imalatı tamamlandı.

Malkara'da hasar tespit çalışmaları başladı!

Malkara'da 6,5 şiddetindeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları başladı. Ciddi hasar olduğu değerlendirilen yapılar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından lisanslandırılan yapı denetim şirketlerine yönlendiriliyor.

Arena Residence'ta 80 bin 600 TL'ye! İnşaat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü'nde yükselen Arena Residence projesinin A bloğun harfiyat çalışması bitti, inşaat çalışmaları başladı

Nefes Rezidans'ta erken teslim çalışmaları sürüyor! 60.800 TL'ye!

Rüya Nefes Residence projesi kapsamında erken teslim için inşaat çalışmaları hızla sürüyor. Projede fiyatlar 60 bin 800 liradan başlıyor

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

denetim çalışmaları Haberi

denetim çalışmaları

Çankaya Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşların huzur ve refahı için denetim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Eğlence yerlerinden gayrisıhhi işyerlerine, fırınlardan pazarcılara kadar birçok alanda denetim yapan zabıta ekipleri hafriyat atıklarını gelişi güzel yerlere dökenlere de göz açtırmıyor. 


Çevreye hem fiziksel hem de görsel açıdan zarar veren inşaat ve hafriyat atıkları konusunda gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalarını yürüten Çankaya Belediyesi zabıtası, Haziran ayı içinde toplam 93 inşaat atığına müdahale etti. Bunların 41 'ine idari yaptırım karar tutanağı, 8'ine durum tespit tutanağı düzenlenirken, 37 ihtar verildi. Denetlenenler içinde 7'sinin ise şartlarının uygun olduğu belirlendi. 


Hakan...