29 / 03 / 2024

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı kimdir

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı kimdir

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Konut fiyatlarındaki artışın nedeni yabancıya satış mı?

Değerleme sektörünün duayenlerinden Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu konut fiyatlarındaki artışla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Konut satışları bize ne diyor?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı konut satış rakamlarına değinerek, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. Peki konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Gayrimenkul fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Koronavirüs salgını birçok sektörü etkiliyor. Peki alınan tam kapanma kararı, gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Omurga Gayrimenkul 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Omurga Gayrimenkul, 2021 yılı değerlemesi için Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Taşınmaz Değerleme Dairesi Başkanlığı kuruluyor!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnamede birçok maddede yer alıyor. Bu maddelerden en önemlisi,Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, taşınmazların toplu değerleme yöntemleriyle değerini belirleyerek değer bilgi merkezini kuracak ve değer haritaları üretecek...

Denge Site Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Site Yönetim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Çil ve Barış Benk otaklığında kuruldu. 

DTS ve GDYS gayrimenkul sektöründe güçlerini birleştirdi!

Gayrimenkul sektörü için yenilikçi ürünler geliştiren Neozeka Yazılım ile değerleme firmalarına özel çözümler sunan Yedi Aralık Bilişim‘in işbirliğiyle Değerleme Takip Sistemi (DTS) ve Gayrimenkul Değerleme Yönetim Sistemi (GDYS), tek platformda hizmet sunmak üzere güçlerini birleştirdi...

KTO üyelerine yönelik gayrimenkul değerleme eğitimi düzenlendi!

Kayseri Ticaret Odası (KTO), üyelerine yönelik "gayrimenkul değerleme" eğitimi düzenledi. KTO Başkanı Hiçyılmaz, odada tabandan gelen istekleri yönetim kuruluna ulaştırarak sorunları çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

Türkiye'de site yönetim sektörü ortaya çıktı!

İnşaat sektöründeki gelişmeler, site tarzı yaşam, artan güvenlik ihtiyacı yeni bir sektör doğurdu. Çok bloklu toplu yapıların ortaya çıkması ve mevzuatların da baskısıyla Türkiye'de 'Site Yönetim' sektörü ortaya çıktı.

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı kimdir Haberi

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı kimdir

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu, Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.  Ayrıca, şirketin Genel Koordinatörlüğü' nü devam ettiren Devrim Kebabcı ise Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne...