28 / 03 / 2024

Deniz GYO Açıklama

Deniz GYO Açıklama

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun tasarrufun iptali davası açıklaması!

Deniz GYO'ya Vildan Tatlı tarafından açılan "Tasarrufun İptali" davasındaki son gelişme KAP'ta yayınlandı. Dava sürecinde henüz bir gelişme olmadığı açıklandı.

Deniz GYO'dan tasarrufun iptali davası açıklaması!

Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından Deniz GYO'ya açılan "Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmadı.

Deniz GYO'dan ortaklık aleyhine dava açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine dava açılması ile ilişkin bilgilerini yayınladı.

Deniz GYO'dan tasarrufun iptali davasında gelişme açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, tasarruf davasıyla ilgili açıklama yaptı. Deniz GYO, "Aleyhimize açılan Tasarrufun İptali" davasında yeni bir gelişme olmamıştır'' dedi.

Deniz GYO'dan ortaklık davası açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine dava açılmasını veya davaya ilişkin bilgilerini yayınladı.

Deniz GYO tasarrufun iptali davası güncel bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri tarafından açılan dava hakkında güncel bilgilerini yayınladı.

Deniz GYO ortaklık aleyhine dava açılması güncel bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine dava açılması ile ilişkin bilgilerini yayınladı.

Deniz GYO İstanbul Başakşehir'deki dükkanlarını sattı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi 265 Ada, 6 Parsel E-Blok'ta konumlu 27, 35 ve 44 nolu 3 adet Bağımsız Bölümün satışı hakkında bilgileri yayınladı.

Deniz GYO dönemsel faaliyet raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1/01/2015 ve 30/06/2015 döneminine ait yönetim kurulu faaliyet raporunu yayınlamıştır. İşte Deniz GYO faaliyet raporu...

Deniz GYO 6 aylık finansal bilgilerini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal bilgilerine ait özet hesap akışını ve tablosunu yayınlamıştır.

Deniz GYO'a açılan tasarrufun iptali davasında sonuç ne?

Deniz GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirimi 06/04/2015 tarihinde yapılan, şirket aleyhine İstanbul Bakırköy 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde 2015/151 Esas sayılı dosya ile açılan dava hakkında bilgilendirme raporunu yayınladı.

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Vakıf GYO'dan pay satışı hakkında açıklama!

Vakıf GYO'nun çıkarılmış sermayesinin yüzde 100 oranında artırılarak tamamı nakit karşılığı olmak üzere 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan satışlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Deniz GYO'nun 175 milyon TL'lik finansman bonosunun ihracı tamam!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 175 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO'nun 161.1 milyon TL'lik finansman bonosunun itfası yapıldı!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 161 milyon 150 bin TL nominal değerli finansman bonosunun itfası yapıldı...

Nurol GYO sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması; 

Akmerkez GYO 2018 yılı kar payı 2. taksit ödemesi hakkında açıklama yaptı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı kar payı 2. taksit ödeme tarihi kararı hakkında açıklama yaptı...

Deniz GYO 110 milyon TL finansman bonosu ihraç etti!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 110 milyon TL nominal değerli finansman bonosu ihracı tamamlandı...

Deniz GYO 101 milyon TL finansman bono itfası yapıldı!

Deniz GYO'nun Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan TRFDZYO81917 ISIN kodlu 105 gün 9 Ağustos 2019 vadeli 101 milyon  TL nominal değerli finansman bonosunun itfa işlemi gerçekleştirildi...

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO, Göksu AVM'den dükkan aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi,Göksu AVM bünyesinde konumlu 36 nolu bağımsız bölümün alımı hakkında açıklama yaptı.

Deniz GYO Açıklama Haberi

Deniz GYO Açıklama

Deniz GYO'nun sermayesinde ve yönetim kontrolünde dolaylı olarak yüzde 88,85 oranında pay sahibi olan DenizBank AŞ.'nin, Sberbank of Russia'ne ait payların Emirates NBD Bank PJSC'ye devri 31 Temmuz 2019 tarihinde tamamlandı. Pay devri işleminin gerçekleşmesi ile Deniz GYO'nun ortaklık yapısı ve yönetim kontrolü de dolaylı olarak değişti.

Deniz GYO'nun KAP açıklaması: 
İlgi: 05 Temmuz 2019, tarihli açıklamamız,

SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23.üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.

İlgide yer alan açıklamamız ile; Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin nihai ana ortağı, Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş.'nin kontrolünü elinde bulunduran DenizBank A.Ş.'nin  sermayesinin %99,85'ini temsil eden paylara sahip olan Sberbank of Russia'nın  DenizBank A.Ş.'de sahip olduğu payların doğrudan Emirates NBD Bank PJSC devrine ilişkin düzenleyici kuruluş onaylarının alındığı duyurulmuştu.

Bu bağlamda,...