29 / 03 / 2024

Deniz Karataş inşaat sektörü açıklaması

Deniz Karataş inşaat sektörü açıklaması

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi. Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini dile getirdi...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Deniz Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nermin Karadeniz, Recep İşçi ve Şeydanur Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Deniz Aksu: Ana konumuz, inşaat ve inşaat yapı paydaşları!

EmlakBank Genel Müdürü Aksu, faaliyet gösterdikleri ana konunun inşaat ve inşaat yapı paydaşları olduğunu vurgulayarak, piyasada 2,7 trilyon liralık bir alışveriş yapıldığını ifade etti...

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Dev inşaat projelerine sigorta desteği!

Mapfre Sigorta Genel Muñoz, büyük inşaat projelerinin gerçekleşmesinde önemli rol oynadıklarını söyledi. Muñoz, "Vauk Tüneli, İstanbul Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, Gelibolu-Eceabat Karayolu, Marmaray deniz altı geçişi sigorta desteği verdiğimiz projeler arasında" dedi. 

Marmaris’te 30 yıllık otel inşaatının bitirilmesi bekleniyor!

Marmaris’in tek deniz yolu girişi üzerinde bulunan Kızılkum Koyu'ndaki 30 yıllık otel inşaatının bir an önce tamamlanması isteniyor.

Anadolu'daki inşaat sektörü dinlenmeli!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Anadolu’da hizmet veren, inşaat ile ilgili dernek, birlik ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ile yakından bilgi alışverişi yapılmadan ortaya konulacak çözüm önerilerinin beklenen olumlu etkiyi oluşturamayacağını belirtti. 

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karataş tarafından kuruldu. 

Deniz Karataş inşaat sektörü açıklaması Haberi

Deniz Karataş inşaat sektörü açıklaması


Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş. dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi. 

300 sektörü ilgilendiren inşaat sektörünün 2014 yılında Antalya'da durağan bir yıl geçirdiğini söyleyen Karataş, bunda 2014 yılındaki siyasi gelişmelerin yanı sıra 150 metrekarenin altındaki konutlardaki KDV oranının yüzde l'den yüzde 18'e çıkartılmasının da etkisinin olduğunu açıkladı. Karataş, "2014 yılında yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı. Ayrıca 150 metrekarenin altındaki konutlardan alman yüzde 1 KDV oranının yüzde 18'e çıkartılması piyasada durağanlığa yol açtı. 2014 yılı için iyi geçti de denemez, kötü geçti de denemez. Durağan bir yıl geçirdik. 

Umarım 2015 yılında beklenen büyümeyi bir şekilde sağlarız dedi. Aynı zamanda Tüm inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili olan Karataş, geçen eylül ayında arsa sahipleriyle yapılan kat...