20 / 04 / 2024

DenizBank İTÜ kentsel dönüşüm projeleri

DenizBank İTÜ kentsel dönüşüm projeleri

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiri

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Denizbank'tan emeklilere ilaç gibi kampanya! 55 bin TL ve 36 aya varan vade fırsatı!

DenizBank tüm emekli müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bankadan ihtiyaç kredisi alan emeklilere özel faiz oranları 36 aya varan vadelerle veriliyor. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Dönüşüme faizsiz kredi müjdesi!

Devlet, uzun bir zamandır üzerinde çalıştığı ‘kentsel dönüşümde faizsiz kredi desteği’ni 2020 yılında devreye alıyor. ​Kamuda yapılacak olan tasarruflar da kentsel dönüşüme kaynak olacak.

Kocaeli'de dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini dava açtı!

‘Riskli alan’ ilan edilen ve Kentsel Dönüşüm izni çıkarılan Veliahmet ve Hacıhızır Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar bu kararın iptali için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Kentsel dönüşüm istemeyen 196 mahalle sakini avukata vekalet verdi.

We Haliç'te teslimler 2020'de!

Geçtiğimiz yıllarda, İstanbul'un çeşitli ilçeleri için uluslararası mimari ve kentsel planlama ofislerinde master planlar çalışılmıştı. Kentsel dönüşüm içinde en büyük ölçeğe sahip ilçelerden biri bildiğiniz gibi Gaziosmanpaşa. 

Kentsel dönüşümde KHK müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Kentsel dönüşümde KHK çıkarılsın diye bastırıyorum" açıklaması üzerine sektör temsilcileri Bakanlık ile görüştü. Kentsel dönüşüm çıkarılacak KHK ile hızlanacak...

DenizBank Mortgage Merkezi Esenyurt’ta açıldı!

DenizBank, Türkiye’de bir yeniliğe daha imza atarak, konut kredisi kullanacak müşterilerine daha hızlı, kaliteli hizmet sunabilmek ve Emlak Ofisleri ile işbirliklerini geliştirmek amacıyla ilk ‘Mortgage Hizmet Merkezi’ni İstanbul Esenyurt’ta açtı.

Adnan Polat: Kentsel dönüşümün kitabını yazabiliriz!

POLAT Holding’in 12 yıldır üzerinde çalıştığı kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı.Polat, “Türkiye’de özel sektörü tarafından yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesini gerçekleştiriyoruz. " dedi.

Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı!

Polat Holding’in 12 yıldır üzerinde çalıştığı kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’da satışlar başladı. Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Artık kentsel dönüşümün kitabını yazabiliriz" dedi.

Denizbank'tan kentsel dönüşüm sertifika programı!

DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle, İTO'nun desteklediği 'Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı' kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.

DenizBank'tan kentsel dönüşümde uzmanlık sertifikası!

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi "Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı" için güç birliği yaparak uzmanlaşmak isteyenlere sertifika verecek.

DenizBank'tan kentsel ve köysel dönüşüm hizmetleri!

DenizBank Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini anlattı.

Denizbank Aydın'da kentsel dönüşümü anlattı!

Denizbank, kentsel ve köysel dönüşümün önemini vurgulamak amacı ile Aydın Yenipazar'da toplantı düzenledi. Ekonomik ömrünü tamamlamış ve depreme tehlike arz eden binaların dönüşümüyle ilgili yeni çalışmaları paylaştı.

DenizBank İTÜ kentsel dönüşüm projeleri Haberi

DenizBank İTÜ kentsel dönüşüm projeleri

DenizBank ve İstanbul Ticaret Üniversitesi ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Eğitim Programı’ için güç birliği yaptı


DenizBank ile İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği neticesinde tasarlanan, İstanbul Ticaret Odası’nın desteklediği ‘Kentsel Dönüşüm Danışmanlığı Sertifika Programı’ kapsamında bu alanda uzmanlaşmak isteyen kişilere yönelik eğitim programı hayata geçiriliyor.


DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark: “Türkiye’nin dört bir yanında başarıyla hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerinde sahip olduğumuz bilgi birikimini, ülkemizin saygın üniversitelerinden İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde eğitim programına taşıyoruz. Kentsel Dönüşüm uygulamalarında fark yaratacak, bu alanda uzmanlaşma fırsatı sağlayacak özel bir eğitim modelini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. İşbirliğimizin hayırlı olmasını diliyorum.”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Baz: ’’ Önümüzdeki 20 yıl sosyal ve ekonomik hayatımızda rol alacak olan kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek...