16 / 04 / 2024

denizli büyükşehir belediyesi nazım imar planı

denizli büyükşehir belediyesi nazım imar planı

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi o ilçede imarlı arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Haziran tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi konut imarlı 8 arsa satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı...

Denizli Büyükşehir Belediyesi 200 iş yerinden kira almayacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait 200 işyerinden kira almayacağını açıkladı.

Denizli Büyükşehir'de web tapu dönemi başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Tapu Kadastro 18. Bölge Müdürlüğü arasında "Web-Tapu Sistemi" için imzalar atıldı.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Denizli Büyükşehir'den İnceler'e yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkurt'un İnceler Mahallesi'nde kısa bir süre önce inşaatına başladığı sosyal tesis ve pazar yerini tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. 

Denizli Büyükşehir'den evi yanan vatandaşa yeni ev jesti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçesinde psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen emlakçı oğlu tarafından evi ateşe verilen 65 yaşındaki Feride Ağan'a yeni ev hediye etti.

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

denizli büyükşehir belediyesi nazım imar planı Haberi

denizli büyükşehir belediyesi nazım imar planı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısının ikincisi yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi meclis grup başkanvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katılım gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu toplantının niteliğinin büyük bir önem arz ettiğini dile getirerek “Şehrimiz için uzun zamandır yapılan en önemli toplantılardan birisi, Denizlimizin büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla beraber 30 Mart 2014’ten sonra şehrimizin bütün ve büyükşehir olarak iş ve işlemlerin yürütülmesiyle birlikte planlamanında bütün hale gelmesi tüm ili kapsayan 1/25000’lik nazım imar planının yapılmasını gündemimize almıştık”...