28 / 03 / 2024

Denizli Güney Şelalesi

Denizli Güney Şelalesi

Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından alınan bilgiye göre Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.

Denizli Güney Şelalesi'nde ziyaretçiler için sosyal alanlar oluşturulacak!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney Şelalesi' nde meydana gelen heyelandan sonra yapılan haberlerle ziyaretçi sayısının önemli derecede arttığını belirterek, bütün sosyal alanlar burada oluşturulacak" dedi....

Güney Şelalesi eski haline döndürülecek!

Heyelandan etkilenen Denizli Güney Şelalesi'nin eski haline döndürülmesi üzerinde çalışılıyor. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Güney Şelalesi'ni Ramazan Bayramı'ndan sonra yeniden ziyarete açmak istediklerini söyledi.

Denizli Güney Şelalesi ziyarete açılacak!

Mayıs ayında heyelanla çöken Güney Şelalesi'nin çok kısa süre içerisinde tekrar turizme kazandırılması için gayret içerisine girildi. Güney Şelalesi,1994 yılında tabiat anıtı olarak ilan edilmişti...

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Güney kura sonucu 2020...

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli Güney'deki sel felaketinin izleri siliniyor!

Denizli Güney'de yaşanan sel felaketinin yaraları Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney Belediyesi ve devletin tüm kurumlarıyla birlikte sarılıyor.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi'nde toplamda 118 adet yeni konut inşa edecek.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Denizli Güney Şelalesi Haberi

Denizli Güney Şelalesi

Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.


Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Güney ilçesindeki ziyaretinin ardından ziyarete açılan şelalede incelemelerde bulundu. Güney Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Belediye Başkanı Halil Ayhan ile birlikte yetkilerden bilgi alan Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de kayıtlı doğal anıtsal yapılardan biri olan Güney Şelalesi'nin geçen yıl mayıs ayında meydana gelen heyelan nedeniyle önemli oranda hasar gördüğünü hatırlattı. 


Güney Şelalesi'nin Denizli için önemli bir turizm merkezi olduğunu belirten Demir, "Eski şelalenin olduğu yerin de tekrar şelale haline getirilip getirilmeyeceğini uzmanlarımız, üniversiteden hocalarımız birlikte değerlendirdiler. Yapılan değerlendirme sonucunda, üniversitenin yaptığı çalışmadan sonra buranın tekrar eski yerinde şelale olabileceğine dair karar verildi. Bu karar doğrultusunda da hem yeni yapılan...