19 / 04 / 2024

denizli jeotermal saha

denizli jeotermal saha

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Denizli Büyükşehir’den dev spor yatırımları!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıklanan 121 Dev Proje ile ilçelere 24 adet halı saha, 5 adet tenis kortu ve 6 adet basketbol ve voleybol sahası yapacak.

Denizli'de 33 jeotermal saha ihalesi!

Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Denizli'de bulunan 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı sahayı ihale edecek. İhaleye en son başvuru 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

Denizli Çivril Devlet Hastanesi'ndeki göçük için soruşturma başlatıldı!

Denizli Çivril Devlet Hastanesi inşaatında meydana gelen olayla ilgili Çivril Cumhuriyet Başsavcılığı, inşaat firması yetkilisi, inşaat mühendisi ve saha sorumlusu hakkında taksirle ölüme neden olma suçlarından soruşturmaya başlattı.

Denizli Merkezefendi'de halı saha ve park alanı kompleksi inşaatı başladı!

Merkezefendi Sümer Mahallesi'nde pazaryeri, halı saha ve park alanından oluşacak kompleks inşaatını başlattı. Projede bin 750 metrekare kapalı pazaryeri, 2 bin 250 metrekarelik alanda da halı saha ve park yapılacak.

Denizli'de jeotermal alan için acele kamulaştırma kararı verildi!

Denizli'de devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında bazı taşınmazların acilen kamulaştırılması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Denizli'de jeotermal enerji santrali için acele kamulaştırma!

Denizli'de 28 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa'da 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Bursa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İnegöl ve Orhangazi'de 3 jeotermal sahayı satışa çıkarıyor. Söz konusu ihalelerin son teklif verme tarihi 24 Aralık 2015 olarak belirlendi.

İstanbul Valiliği'nden 14 jeotermal saha ihalesi!

İstanbul Valiliği, Beykoz, Çatalca, Arnavutköy, Sarıyer, Eyüp, Avcılar ve Maltepe'de bulunan 14 adet Jeotermal Kaynak Arama ruhsatlı sahayı ihaleye çıkarıyor.

Kırşehir'de 3 jeotermal saha ihaleye çıkıyor!

Kırşehir İl Özel İdaresi, Merkez ve Mucur'da bulunan 3 jeotermal kaynak arama ruhsat sahalarını ihaleye çıkardı. Söz konusu alanların ihaleleri 3 Kasım 2015 tarihinde yapılacak.

Bolu'da 15 jeotermal saha ihale edilecek!

Bolu İl Encümeni Başkanlığı, Bolu'da bulunan 15 adet jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama sahasını ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 20 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Denizli Merkezefendi Belediyesi 12 adet halı saha yapacak!

Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyeciliğe büyük önem veren Merkezefendi Belediyesi, 1 milyon liralık yatırımla ilçe sınırları içinde 12 adet daha halı saha yapımına başladı.

Yozgat'ta 19 jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Yozgat İl Encümeni Başkanlığı, 17 adet alanda jeotermal kaynak ve 2 adet alanda jeotermal kökenli gaz olmak üzere toplam 19 adet arama haklarının verilerek ruhsatlandırılmasına ilişkin ihale gerçekleştirecek.

Aydın'da 36 adet jeotermal sahanın ihalesi iptal edildi!

Danıştay’ın bu kararı ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin uyarısı üzerine Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca 36 adet jeotermal saha için yapılacak ihale iptal edildi.

denizli jeotermal saha Haberi

denizli jeotermal saha

JEOTERMAL KAYNAK ARAMA RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR
Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından:


İlimiz sınırlarında yer alan ve aşağıda ili, ilçesi, Mahallesi, alanı, paftası, muhammen bedeli, geçici teminat miktarı ve ihale tarih ve saati belirtilen 31 adet jeotermal kaynak arama ruhsatlı saha, 2 adet jeotermal işletme ruhsatlı saha, 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu 10. Madde 1. Fıkra (c) bendi gereğince 2886 sayılı Devlet İhale kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca ihaleye çıkarılmıştır.


İhaleye katılmaya ilişkin hususlar;

a) İhale yukarıda belirtilen gün ve saatlerde Topraklık Mah. İzmir Bulvarı Otogar Yanı (DESKİ Binası) No:41/A Kat:5 Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılacaktır.

b) İsteklilerin istenen belgeleri 02.05.2016 tarihi saat 10:00’a kadar Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

c) İhale ile ilgili...