18 / 04 / 2024

denizli otogar inşaatı son durum

denizli otogar inşaatı son durum

Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiral

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Denizli'de inşaat kazası: 1 yaralı! 

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir inşaatta çalışan işçi Volkan Piroğlu, iskeleden düştü. Yaralanan Piroğlu kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 

Honaz Tüneli inşaatında bulundu! Güzergah değiştirildi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşaatına devam edilen Honaz Tüneli'nin bağlantı yolu güzergahında 2 bin yıllık yerleşim yeri bulundu. Projenin güzergahı değiştirildi.

Siirt'te ilçe otogarı inşaatı başladı!

Siirt Belediyesi, 6 ilçe ve 5 beldeye hizmet verecek ilçe otogarında inşaat çalışmaları için düğmeye bastı.

Tokat'ta otogar inşaatı için çalışmalar başladı! 

Tokat'ın Niksar ilçesine inşa edilecek otogar için düğmeye basıldı.

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Denizli'de inşaatı tamamlanmayan okullar mecliste!

Denizli ilinde inşaatı tamamlanmayan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaca, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

denizli otogar inşaatı son durum Haberi

denizli otogar inşaatı son durum


Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verildi.


Denizli'nin en büyük projesi olarak gösterilen ve kısa süre sonra hizmete açılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan işyerleri için yapılan ihalede işyerlerinin neredeyse tamamına yakın bir bölümü Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandı. 82 işyeri için yapılan ihalede 71 işyeri kiraya verilirken kalan 11 işyeri ise yasa gereği 9 Ocak 2014 tarihine kadar muhammen bedel üzerinden pazarlık usulüyle kiraya verilecek.


Yapılan ihaleye katılımın oldukça yoğun olduğunu dile getiren ve ihale sonucu işyerlerinin büyük bir çoğunluğunun Denizlili firma ve şahıslar tarafından kiralandığını belirten Belediye Başkanı Osman Zolan, "Türkiye'nin en büyük ulaşım komplekslerinden biri durumunda olan Şehirlerarası Otobüs Terminalimizde ihaleye katılan tüm firma ve şahıslara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür...