26 / 04 / 2024

Dereli Yapı şirket

Dereli Yapı şirket

Dereli Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Dereli tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kağıthane, Nurtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket kuruldu!

Ziylan Yapı Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirket Bağcılar'da 19 milyon 99 bin 958,42 TL sermaye bedeli ile Mehmet Büyükekşi, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Gökhan Utku ve Mehmet Ziylan ortaklığında kuruldu.

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Dereli tarafından kuruldu.

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dereli Ens İnşaat Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Dereli tarafından kuruldu.

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Feda Global Yapı İnşaat Otomotiv Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Beylikdüzü'nde Ahmad Ramın Feda tarafından kuruldu.

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket kuruldu!

Göktürk 218 Yapı Anonim Şirket Beşiktaş'ta Vehbi Ergin Öztürk tarafından kuruldu.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Giresun Dereli'de afetzedeler için yapılan konutlarda sona gelindi!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selden en çok etkilenen Dereli'de afetzedeler için konut yapım çalışmalarında sona gelindi...

Giresun Dereli'deki hasarlı yapıların yıkımı tamamlandı!

Giresun'un Dereli ilçesinde 22 Ağustos’ta meydana gelen sel ve heyelandan ağır hasar gören ve kentsel dönüşüm kapsamındaki ilçe merkezindeki bütün binaların yıkımı yapıldı. Dereli'nin en kısa sürede inşasına başlanıp, önümüzdeki yıl Haziran ayında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yeni Dereli'de riskli yapılaşma olmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sel felaketinin yaşandığı Giresun Dereli’yi yeniden kuracaklarını kaydederek, “Bir yıl içerisinde yeni Dereli’yi inşa edeceğiz. Yeni Dereli’de vatandaşımızın hayatını riske atacak bir yapılaşma olmayacak” dedi.

DAP Yapı 200 şirket aracını yerli otomobille değiştirecek!

DAP Yapı, sektörde örnek bir atılımı hayata geçiriyor. Türk ekonomisine sunduğu desteği, görkemli bir törenle tanıtılan yerli otomobil ile devam edecek DAP Yapı, 200 adet şirket aracını değiştirecek.

Dereli Yapı şirket Haberi

Dereli Yapı şirket

Dereli Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Dereli tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da  Kağıthane, Nurtepe Mahallesi'nde kuruldu.


Dereli Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...