26 / 04 / 2024

Dersaadet Gayrimenkul başakşehir

Dersaadet Gayrimenkul başakşehir

Dersaadet Gayrimenkul Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yavaş tarafından kuruldu.

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi'nden taksitle gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Başakşehir'de 55 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 583 ada 7 parselde yer alan 2 gayrimenkulü 54 milyon 929 bin 190 TL'ye satıyor...

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 18.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan gayrimenkulü 18 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Başakşehir'de yer alan gayrimenkulü 4 milyon 516 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir'de 116.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 116 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Başakşehir'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan gayrimenkulü 4 milyon 516 bin 700 TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir Belediyesi'nden 120 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir Hoşdere 2. Kısım'da yer alan gayrimenkulü 120 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Dersaadet Gayrimenkul başakşehir Haberi

Dersaadet Gayrimenkul başakşehir


Dersaadet Gayrimenkul Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 80 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Yavaş tarafından kuruldu.


Dersaadet Gayrimenkul Organizasyon Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Konusu:

A) Emlak-İnşaat 1) Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksler, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarma, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkul konusunda danışmanlık yapmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına...