19 / 04 / 2024

design week istanbul

design week istanbul

Indesit'in yeni çamaşır makinesi Moon, İstanbul Design Week'i ziyaret eden ünlü isimlerden ve katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baw Design İstanbul Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Antoine Baz ve Elite Global İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Büyükyalı İstanbul, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da yer alacak. Büyükyalı, örnek dairelerin konseptini yansıtacak şekilde dizayn ettiği alanda, ziyaretçilere “iyi yaşam”ı anlatacak, üstün kalitesi ve “fayda odaklı lüks” anlayışıyla etkinliğe ayrı bir renk katacak.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

Tureks Stone Milano Design Week’te yerini alıyor!

Tasarımları ile her zaman dikkatleri üzerine çeken Tureks Stone, dünyanın moda ve de tasarım başkenti Milano’ da düzenlenecek olan Milano Design Week’ te yerini alıyor.

İki Design Group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı!

Sema Eser Özsaruhan ve Murat Kader’in kurucusu olduğu İki Design Group mimarlık şirketi, 2013 yılını yine bir ödülle kapattı. İki design group International Hotel Property Awards’dan ödül aldı...

İki Design Group, Tanzanya'ya uydu kent yapıyor!

Vadi İstanbul, Fikir Tepe projesi, TEMA Park gibi ses getiren projelerin mimarı İki Design Group, Tanzanya'ya uydu kent yapıyor. bölgede konut, ofis, otel ve rezidans projesinin de bulunduğu bir karma projenin mimarlık işlerini yürütecek...

Erol Özmandıracı: Maslak, istanbul'un Soho'su haline gelecek!

Maslak, istanbul'un Soho'su haline gelecek Maslak ve Levent'in İstanbul'un yeni yüzü olduğunu söyleyen Erol Özmandıracı, "Londra Dubai ve New York'ta bu tip iş bölgeleri sanatla iç içe geçti. Maslak'ta da bu olmalı" dedi..

Artıistanbul Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artıistanbul Yapı DEkorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Mete tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Ekim'de Sarıyer, Cumhuriyet Mahallesi, Arabayolu Caddesi'nde kuruldu.

Kaleseramik, Light+koleksiyonu ile ADI Design Index’e seçildi!

Türk seramik sektörünün lideri Kaleseramik, ışığın farklı açılarıyla hayat bulan Light+ koleksiyonu ile, İtalya Endüstri Ürünleri Tasarımı Birliği’nin (ADI) her yıl en başarılı tasarıma sahip ürünleri seçtiği “ADI Design Index 2013”e girdi...

design week istanbul Haberi

design week istanbul

İstanbul, 10 Eylül 2007- İstanbul'da 04-10 Eylül tarihleri arasında üçüncüsü düzenlenen Design Week'e katılan Indesit, yeni çamaşır makinesi Moon lansmanı için tasarlanan ev konseptli farklı standı ve çikolata şelalesi ile büyük ilgi gördü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açılışı ile ziyaretçilerle buluşan Design Week'te Indesit, ev konseptindeki standıyla ziyaretçilerin ve ünlülerin akınına uğradı. Indesit evini ziyaret edenler arasında Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yorumcu Nükhet Duru, moda tasarımcısı Eda Taşpınar da yer alıyordu.

Avrupa'nın öncü beyaz eşya üreticilerinden Indesit Company ürünlerindeki farklılığı Türkiye'nin tek tasarım haftası olan İstanbul Design Week'te de ortaya koydu. Ünlü İtalyan tasarımcı Giorgetto Guigiaro tarafından tasarlanan ve Fransa'da düzenlenen 'Grand Prix de l'Innovation...