26 / 04 / 2024

devlet tiyatroları macunköy

devlet tiyatroları macunköy

Türkiye Barolar Birliği (TBB), Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün Macunköy'deki İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin bulunduğu alana zarar verdikleri gerekçesiyle kooperatifin çalışanları ile onlara emir veren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu...

Mevduata devlet güvencesi yükseldi! Bankada parası olanlar hemen baksın: 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Resmi Gazete'de yayınlanan düzenlemeye göre, bankalarda bulunan TL cinsinden mevduatın devlet güvencesine tabi tutarı yüzde 38 yükselişle 400 bin TL'den 650 bin TL'ye yükseltildi. İşte ayrıntılar...

TCDD Yüksek Hızlı Tren biletlerine zam yaptı! İşte güncel zamlı YHT bilet fiyatları...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarında yeni bir zamma gitti. İşte zamlı YHT bilet fiyatları...

e-Devlet'te büyük kolaylık: 'Çocuklarım' hizmeti geliyor, milyonlarca vatandaşın işini hızlandıracak!

e-Devlet'te Sürpriz Uygulama: 'Çocuklarım' Hizmeti Platforma Geliyor! Milyonlarca Vatandaşın İşini Kolaylaştıracak!

Yüksek Hızlı Tren biletleri zamlandı! İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine yüzde 10 oranında zam yaptı.  Yapılan bu son zamla birlikte YHT biletlerinin fiyatları  2022 yılı içerisinde beşinci kez artmış oldu.

BES'te yeni dönem başladı! Devlet katkısı yüzde 30'a yükseltildi!

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem başladı. BES yenilikler yapıldı ve sistemde devlet desteği yüzde 30'a yükseltildi. İşte tüm detaylar...

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Duatepe Devlet Hastanesi'nin eski binası kaderine terk edildi!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bulunan Duatepe Devlet Hastanesi 2017 yılında boşaltılarak yeni binasına taşınmıştı. Boşaltılan binalar ise hiç bir amaçla kullanılmayarak kaderine terk edildi. 

Isparta Eğirdir Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamam!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 116 yataklı devlet hastanesinin inşaatına hızla devam ediyor. Yüzde 95'i tamamlanan hastanenin kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. 

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de açılacak!

Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Develi’de yapımı devam eden 150 yataklı hastane inşaatının yüzde 85 oranında tamamlandığını açıkladı.

devlet tiyatroları macunköy Haberi

devlet tiyatroları macunköy


Türkiye Barolar Birliği (TBB), Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünün (DT) Macunköy'deki İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi'nin bulunduğu alandaki ağaçlara, kümes hayvanları ile tiyatronun kullanımında olan binaya zarar verdikleri gerekçesiyle bir kooperatifin çalışanları ile onlara emir veren kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.


TBB avukatı Seray Şenfer'in açtığı davanın dilekçesinde, 7 Nisan 2014 saat 03.00 sıralarında, DT'ye ait arazideki ağaçlara, kümes hayvanları ile tiyatronun kullanımında olan binaya, kooperatif adına inşaat çalışmaları yapan kişilerce zarar verildiği ileri sürüldü.


Basına, alandaki yaklaşık 100 ağacın söküldüğü, 50’ye yakın kümes hayvanının telef olduğu ve tiyatroya ait mutfak olarak kullanılan binanın zarar gördüğüne ilişkin bilgilerin yansıdığına işaret edilen dilekçede, şüphelilerin 10 Ocak ve 8 Mart 2014 tarihlerinde de araziye adeta baskın yaparak, benzer eylemlerde bulunduğunun yine basında yer aldığı belirtildi.


Türk...