10 / 05 / 2024

dijital ofis nedir

dijital ofis nedir

Kovid-19 ofislerin anlamlarını değiştirdi. İhtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar bekletilmeye başlandı. Müteahhitler yeni projelerde ofis bloklarına yer vermezken inşaattaki ofis bloklarını ise sağlıklı çalışma alanlarına yönelik nitelikli ve modern binalara dönüştürüyor.

Dijital Türk Lirası nedir? Ne zaman hayata geçirilecek? Finansal yaşama neler getirecek?

İlk test ödemesi yapılan dijital Türk Lirası gerçek hayata nasıl adapte edilecek? Dijital Türk Lirası finansal hayatta neleri değiştirecek, artıları eksileri neler olacak?

Gayrimenkulde dijital ikiz dönemi!

Bu yılın 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporu belli oldu. Rapor içinde Dijital İkiz'e ilişkin bilgiler yer aldı. Peki, Dijital İkiz nedir? Gayrimenkulde dijital ikiz ne işe yarar? İşte detaylar...

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Ofis kültüründe büyük dönüşüm!

Yüzyıllar öncesinden gelen iş hanı kültürümüzü tasarım ve teknolojiyle buluşturarak esnek çalışma alanları yöneten HAN Spaces ve Türkiye’nin ilk dijital etkinlik ve sektörel içerik platformu Digital Network Alkaş (DNA) ofis kültüründe değişiklik yapacak ortaklığa imza attı. 

Gayrimenkul danışmanlığı nedir?

Emlakçılık terimi ilk zamanlardan günümüze oldukça değişti. Böylece emlakçıların yaptıkları işler de değişti. Mülk alım-satımı dijital ve teknolojik çağa ayak uydurarak, aracı ve komisyoncu gibi terimlerden sıyrılarak gayrimenkul danışmanlığı ismini aldı. Peki gayrimenkul danışmanlığı nedir?

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi kuruldu!

İnteraktif Gayrimenkul ve Dijital Ofis Hizmetleri Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.

Home ofis KDV oranı nedir?

KDV oranının tespitinde taşınmazların yapı ruhsatı ile tapu kayıtlarında ne şekilde gösterildiğinden çok, fiilen ne amaçla kullanıldığı/kullanılacağı hususuna bakılıyor. Peki, buna göre home ofis KDV oranı nedir?

Mermerler Plaza Kozyatağı ofis satış ve kira fiyatları ne kadar?

Mermerler Plaza, Kılıçoğlu Group tarafından İstanbul Kadıköy'de Kozyatağı'nda hayata geçiriliyor. Peki Mermerler Plaza'da ofislerin satış fiyat aralığı ne kadar? Mermerler Plaza ofis kiralamasında metrekare fiyatı nedir? İşte cevaplar...

Home ofis daire özellikleri nelerdir?

Bugün inşa edilen birçok gayrimenkul projesinde yerini alan home ofis nedir? Home ofis daire özellikleri nelerdir? Bir home ofiste neler olmalı? İşte home ofis özellikleri...

Home ofis nedir?

Home ofis nedir? Günümüzde yeni bir trend haline gelmiş hem ev hem ofis ortamı dizayn şekli olan home ofis konusu hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz..

My Office'de satılık ofis katları 4.9 milyon TL!

Ağaoğlu My Office 212 projesinin dokuzuncu ofis katı 4 milyon 993 bin 300 TLye satılıyor. Dokuzuncu ofis katının büyüklüğü 1.599 metrekare. Projede sağlık kulübünden ücretsiz araç servisine, housekeeping hizmetinden concierge hizmeti gibi hizmetler verile

Servcorp, hazır ofis sistemleriyle Türkiye'de!

Nişantaşının ardından Tekfen Towerda da sekreteri ve toplantı odaları, özel hazırlanan ofisleri ile özellikle Türkiyede iş yapmayı planlayan yabancı firmalar ile İstanbulda ofis arayan Anadolu Kaplanlarına hizmet verecek olan Servcorp, kiracılarını bekliy

dijital ofis nedir Haberi

dijital ofis nedir

Kovid-19 salgını, hayatın her alanını olduğu gibi ofis pazarını da etkisi altına aldı. Türkiye genelinde ofislere ilgi düştü. Talebin azalmasıyla müteahhitler yeni ofis inşaatlarını beklemetmeye başladı. Yeni Şafak'tan Mine Açar'ın haberine göre; rakamlar da ofis arzının giderek azaldığını ortaya koyuyor. İstanbul’da 2017’nin üçüncü çeyreğinde toplam ofis arzı 5,5 milyon metrekare olarak gerçekleşmişti. Bu rakam 2019 yılı 1. Çeyrekte 6,35 milyon metrekareye ulaşmıştı. Sonraki çeyrekten itibaren ise İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare seviyesinde durdu. Kovid-19 salgını ile birlikte ofislerin ve mekanların anlamlarının değişmesi, ihtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar için bekleme kararı verildi. 

SIFIR OFİS İNŞAATI YOK

Cushman & Wakefield’in ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörlerine yönelik hazırladığı “Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2020 Üçüncü Çeyrek” raporu da bu...