29 / 03 / 2024

dikili su sorunu nasıl çözülecek

dikili su sorunu nasıl çözülecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dikili’deki su sorununu çözmek için ilçeye 5,5 kilometreden su getirebilmek üzere çalışmalara başladıklarını ve bu işin 3.5 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını müjdeledi...

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Yüksekova'nın su sorunu çözülüyor!

Yüksekova Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, Yüksekova'nın yeniden bir yapılanma ve değişim sürecine girdiğini söyledi.

Denizli Karahayıt'taki altyapı sorunu meclis gündeminde!

Denizli Karahayıt'taki turizm işletmelerinden sıcak su kullanımı için istenen bedeller ve altyapı yatırımı yapılmaması sorunu TBMM gündemine taşındı..

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

İzmir Dikili’ye 4.3 milyonluk altyapı yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarına girmesi ile birlikte yaz aylarında yaşanan su sıkıntısının son bulduğu Dikili’de şimdi de içme suyu şebekesi baştan sona yenileniyor.

Konya'nın 3 mahallesinin su sorunu çözüldü!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Selçuklu Aşağıpınarbaşı, Yunak Saray ve Sarayönü Boyalı mahallelerinin su sorununu gidermek üzere başlattığı sağlıklı içme ve kullanma su temini çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa Siverek'in içme suyu sorunu çözüldü!

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Gülenyaka'nın su sorunu çözülüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir Gülenyaka Mahallesi’ne yeterli su temin etmek için mahallede yürüttüğü sondaj çalışmasını tamamlayarak, su numune alımını gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir, 3 mahallenin su özlemini giderdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, sağlıksız ve yetersiz su sorunu yaşayan Hüyük Çukurkent, Beyşehir Yunuslar ve Yenidoğan mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmayla sağlıklı su özlemini giderdi.

Bafra Sarpın'ın yol sorunu çözülüyor!

Bafra ilçesi Sarpın Mahallesinde yol çalışmalarının başlayacağını müjdeleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,” Sarpın’ın derdini yüreğimize koyduk, kasap çengeli gibi kafamıza taktık. Su ve alt yapı sorunu bitti. Yol derdini de bitiyoruz” dedi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Hatay Yoğunoluk'un su sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesine daha temiz ve kesintisiz içmesuyunun sağlanması adına çalışmaların sürdürdüğünü bildirdi.

dikili su sorunu nasıl çözülecek Haberi

dikili su sorunu nasıl çözülecek


Dikili’de CHP merkez seçim bürosunun açılışını yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, halkın büyük sevgi gösterileri ile karşılandı. Kocaoğlu, Dikili’deki su sorununu çözmek için ilçeye 5,5 kilometreden su getirebilmek üzere çalışmalara başladıklarını ve bu işin 3.5 kilometrelik bölümünü tamamladıklarını müjdeledi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Dikili’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin merkez seçim bürosunun açılışını yaptı. Vatandaşlar yağmura rağmen açılışa büyük ilgi gösterdi. Başkan Kocaoğlu’nun ilçeye girişinde ise adeta bir bayram havası yaşandı. Davul, zurna, Islık, korna ve düdük çalarak, alkış tutarak Başkan Kocaoğlu’nu karşılayan vatandaşlar, Dikili’de yeri ve göğü adeta inletti.


30 Mart’ta Dikili’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanacağını hatırlatan Aziz Kocaoğlu, şu ana kadar ilçenin asfalt ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Dikili’nin öncelikli olarak su, kanal ve arıtmaya ihtiyaç duyduğunu kaydeden Başkan...