16 / 04 / 2024

Dilek Su Dağıtım Pazarlama kimin

Dilek Su Dağıtım Pazarlama kimin

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Doğru su yalıtımı depremde hayat kurtarıyor!

Onduline Avrasya’nın 1996'da piyasaya sürdüğü su yalıtım malzemesi Bituline, sahip olduğu özellikler sayesinde uygulandığı alanlarda yapı elemanlarını sudan koruyor ve güvenliğini de sağlıyor. Sistem, sağlam temelli binalar oluşturulmasına destek sağlıyor.

Su yalıtımı olmayan binalar depreme dayanamıyor!

Son yıllarda ülkemizde yaşanan depremler herkesi tedirgin ederken birçok binanın depreme dayanıklılığı da tartışılmaya başladı. Mapei Genel Müdürü Selman Tarmur su yalıtımı olmayan binaların depreme dayanmadığını dile getirdi. 

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Binalarda su yalıtımı zorunluluğu başladı!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, bugün yürürlüğe girdi. Bugün itibari ile yeni binalar için hazırlanan projelerde su yalıtımı da istenecek..

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Su yalıtımı bina ömrü ve güvenliği için şart!

Yapıların güvenliği için etkin bir su yalıtımının önemine değinen Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter," Yapıların güvenliği için mimari, teknik alt yapı, vb. yanı sıra malzeme seçimi ve uygulama da son derece önemli." dedi.

Kalekim, Ultralastic ile hızlı ve güçlü su yalıtımı sağlıyor!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen ‘Ultralastic’, korozyonu önlediği için depreme karşı binaların en önemli koruyucusu olarak da kritik bir öneme sahip.

Su yalıtımı yönetmeliği çıkacak mı?

Su yalıtımı, bilindiği ya da bilinmesi gerektiği üzere bir yapının, gerek iskelet sistemine gerekse iç hacmine su ve nemin geçişinin engellenmesidir.

Murat Özcan: Yazlıklarda da su yalıtımı yapılmalı!

Tatil sezonu yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki "su yalıtımı" konusunda uyarıyor.

Hyfix, Moment Beştepe'nin temel altı su yalıtımını üstlendi!

Ankara'da 330 ofisi ile 10300 metrekarelik alanda üretim yapan İnterfiks Yapı Kimyasalları şirketi, markası Hyfix ile Vodafone Arena stadyumunun ardından bu kez de Moment Beştepe Projesi'nin temel altı su yalıtımını üstlendi

Asrın Projesi'nde dağıtım krizi çıktı!

Türkiye’den KKTC’nin Anamur bölgesine gidecek suyun dağıtımı konusunda Türkiye ile KKTC arasında kriz çıktı.Türkiye su dağıtımının KKTC’li belediyelerin batık olması nedeniyle özel bir kurum tarafından yapılmasını isterken KKTC yetkilileri bunu reddetti.

İçme suyu temin ve dağıtım sistemleri tebliği!

İçme suyu temin ve dağıtım sistemlerindeki su kayıplarının kontrolü yönetmeliği teknik usuller tebliği 16 Temmuz 2015 tarihinde 29418 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ esasları..

Burhan Karahan: Su yalıtımında standart dışı malzeme güvenli değil!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER). 38. Yapı Fuarı'nda da bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü ve standartların önemine dikkat çekti.

Dilek Su Dağıtım Pazarlama kimin Haberi

Dilek Su Dağıtım Pazarlama kimin

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Arnavutköy'de Mustafa Rahmi Ercan tarafından kuruldu. 

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A - Yer üstünde ve yer altında bulunan kaynak sularını, yeryüzüne çıkartmak, işletmek, satmak. B - Yer üstünde ve yer altında bulunan her türlü kaynak sularını yer yüzüne çıkarmak için gerekli sondajları yapıp veartezyen kuyuları açmak. Bu konu ile ilgili hafriyat yapmak, yapılan hafriyat neticesinde ortaya çıkarılan yer altı sularının alımı, satımı ve dağıtımını yapmak. C - Her türlü su arıtma tesisleri kurmak, kurdurmak, kiralamak, kiraya vermek, satın almak veya satmak ve işletmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Dilek Su Dağıtım Pazarlama İç Ve Dış Ticaret...