25 / 04 / 2024

Dilovası arsa

Dilovası arsa

Dilovası Belediye Başkanlığı, Çerkeşli Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında sanayi depolama alanı olarak belirtilen arsanın satış bedeli 5 milyon 624 bin 682 TL olarak belirlendi.

Dilovası Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi depolama alanı imarlı arsanın satış bedeli 7 milyon 231 bin 734 TL olarak belirlendi.

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almayı düşünenler dikkat! Milli Emlak'tan Kocaeli'nin o ilçesinde arsa fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Çerkeşli-Mimar Sinan Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli Dilovası'nda arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsa öyle bir fiyata satılıyor ki....

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kocaeli ili Dilovası ilçesi, Muallim Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 25 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da gerçekleştirilecek.

Dilovası Belediyesi 74.9 milyon TL'ye arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası, Diliskelesi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 74 milyon 942 bin 730 TL olarak belirlendi.

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Dilovası OSB’de 24 milyon liralık 4 arsa satılacak!

Kocaeli’nin en önemli sanayi kuruluşlarından olan Dilovası OSB’de milyonluk arsa satılacak. 4 parsel üzerinde bulunan arsanın satış bedeli 24 milyon 206 bin 394 TL olarak belirlendi.

TOKİ Dilovası’nda arsa satıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 29 ilde toplam 161 arsasını satışa çıkardı. Kocaeli’nin de arasında olduğu gayrimenkul Dilovası'nda bulunuyor. 

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık arsa! 

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan taşınmaz 8 milyon113 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa sunulan taşınmazın ihalesi 10 Nisan'da yapılacak. 

Arsa almanın tam zamanı!

Konut fiyatları yükselince, arsa daha cazip bir yatırım aracı haline geldi. İstanbul'da Çatalca, Kocaeli'de ise Dilovası çok kazandırıyor.

Kocaeli Dilovası'nda satılık 2 arsa 5.4 milyon TL'ye!

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait Kocaeli Dilovası'nda yer alan 2 arsa 5 milyon 467 bin 660 TL'ye satılıyor. Arsaların ihalesi 22.11.2017 tarihinde yapılacak.

Kocaeli Dilovası'nda satılık arsa ihalesi 8 Şubat'ta!

Dilovası Belediye Başkanlığı, Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü'ndeki gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 8 Şubat'ta yapılacak gayrimenkulün toplam bedeli 5 milyon 624 bin 682 TL olarak belirlendi.

Dilovası arsa Haberi

Dilovası arsa

Dilovası Belediye Başkanlığı, Çerkeşli Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında sanayi depolama alanı olarak belirtilen arsanın satış bedeli 5 milyon 624 bin 682 TL olarak belirlendi. 



GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


DİLOVASI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN


1- Mülkiyeti Dilovası Belediyesine ait Tapuda Kocaeli İli, Dilovası İlçesi, Çerkeşli Köyü, G23a17d4a Pafta, 632 Ada, 11 Parselde bulunan 8035,26 m2 arsa. Belediyemiz İmar Planında Sanayi Depolama Alanı olarak gözükmekte olup, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile İhaleye çıkarılmıştır.


2- İhale 04/01/2017 Çarşamba günü Saat:11:00´de Dilovası Belediyesi Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.


3- İhaleye katılacak isteklilerin aşağıda belirtilen şartları taşıması ve istenen belgeleri ibraz etmesi gerekmektedir.


Gerçek Kişiler İçin :


A. Noter tasdikli imza sirküsü,


B. İkametgâh belgesi,


C. Nüfus cüzdanı örneği,


D. Vekâletname ile katılacaklar için noter tasdikli...