24 / 04 / 2024

dinlenme amaçlı biyolojik gölet

dinlenme amaçlı biyolojik gölet

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Manisa Seyitli Çok Amaçlı Düğün Salonu açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Seyitli ilçesinde hayata geçirilen çok amaçlı düğün salonunu hizmete açtı.

Yatırım amaçlı alınan konutta kriter fiyat!

Özkan Emlak'ın sahibi Vahap Özkan, konut satın alırken yatırım amaçlı düşünüldüğünde tek kriterin fiyat olduğunu belirtti. Özkan, oturum amaçlı ev alındığında duygusal faktörlerin de önemli olduğunu söyledi.

Kocaeli Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Karamürsel İmam Hatip Lisesi yanında hayata geçirdiği Lütfü Hınçal Çok Amaçlı Spor Salonu’nun tanıtımı yapıldı.

Rize Fırtına Vadisi için ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ hazırlanıyor!

Çamlıhemşin-Ardeşen arasında kalan ve 4 ayrı koruma kararına rağmen kaçak yapıların yükseldiği; Dünya Doğayı Koruma Vakfı tarafından koruma altına alınması gereken Fırtına Vadisi’nde, ‘Koruma Amaçlı İmar Planı’ için çalışma başlatıldı.

Dolmabahçe - Ortaköy Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Beşiktaş ilçesi Dolmabahçe - Ortaköy koruma amaçlı nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu!

Kalkınma Bakanı Elvan: "Cazibe Merkezleri Programı kapsamında dün itibariyle yatırım amaçlı başvuru bedeli 7 milyar lirayı buldu. Bu miktar her gün artmaktadır"

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

Hatay Mağaracık Çok Amaçlı Salonu tamamlandı!

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, Hataylı hemşehrilerinin sosyal hayatlarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak için projelendirilen il genelindeki çok amaçlı salonların yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kalehöyük'te koruma amaçlı imar planı talebi!

AK PARTİ Kırşehir Milletvekili Mikâil Arslan, Kaman Kalehöyük ile Müze arasında kalan alanda koruma amaçlı imar planı yapılması konusunda destek istedi.

İskenderun Orhan Tepe'ye çok amaçlı pazar geliyor!

İskenderun Belediyesi tarafından Orhan Tepe Mahallesinde yapımına başlanan çok amaçlı semt pazarı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İskenderun Belediye Başkan Vekili Halit Akıncı ve Belediye Meclis üyesi Mehmet Başlak yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldılar.

Marmara Ereğlisi liman amaçlı imar planı askıda!

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi Liman Amaçlı 1/1000 Ölçekli Uygulama ve 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Plan Değişikliği askıya çıkarıldı...

dinlenme amaçlı biyolojik gölet Haberi

dinlenme amaçlı biyolojik gölet

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, sanayileşme ve şehirleşmenin yoğun temposunda insanların boş zamanını değerlendirebilmesi, yenilenmesi, yüksek motivasyonla günlük yaşama dönebilmesi amacıyla rekreasyon alanlarının her geçen gün daha büyük önem taşıdığını ifade etti. 

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'un Aziziye ilçesinde yapılacağını bildiren Aydın, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin Aziziye depolaması alanını ziyaret etmeden gitmeyeceğini belirtti.  Aydın, şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Şehrin görünen yüzü olacak bu projeyle, yoğun ve ağır geçen kış şartlarından bunalan Erzurumlu vatandaşlarımız, devasa bir sosyal yaşam alanıyla adeta nefes alacak. Yüzey alanı ve depolama yönüyle Erzurum'da yapımı devam eden, ülkemizin ilk rekreasyon amaçlı göletiyle kent modern bir tesise kavuşacak. Şehrin turistik mekanları arasında yerini alacak...