23 / 04 / 2024

Divan Gaziantep ulaşım

Divan Gaziantep ulaşım

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.

Divan'dan Gaziantep'e 3 farklı otel konsepti!

TÜRKİYE'NİN ilk yerli sermayeli otel zinciri ve yarım asırlık otelcilik ekolü Divan Grubu bünyesindeki 3 farklı otel konseptini ilk kez Gaziantep'te hizmete sundu..

Fatma Şahin: Türkiye'nin belediyecilik vizyonu akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı!

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin belediyecilik vizyonu yeşil ekonomi, akıllı şehirler ve akıllı ulaşım olmalı." dedi.

Gaziantep Ulaşım Master Planı çalışmaları başladı!

Gaziantep trafiğini rahatlatacak Ulaşım Master Planı’nın uygulamalı çalışmalarına başlanıldı. Plana göre kısa vadede en önemli değişiklik tek yön uygulamasına geçilmesi ve sola dönüşlerin yasaklanması.

Gaziantep'te Ulaşım Master Planı ele alındı!

Gaziantep’in en önemli sorunlarından biri olan kent trafiği Ulaşım Master Planı’nda ele alında. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kent trafiğinin rahatlatılması için tüm sivil toplum örgütleri ile fikir birliği yaparak trafikte önemli kararlar aldı

Gaziantep'te ulaşımının verimli hale gelmesi için meclise 10 proje sunuldu!

Gaziantep Ulaşım Mühendisi Burhan Kocaman, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda yaptığı sunum ile kent ulaşımının daha verimli bir hale gelmesi için hazırlanan 10 projeyi meclis üyelerine anlattı.

Feridun Bilgin Gaziantep’in ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’i ziyaret etti, bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmede, Bilgin’e Gaziantep’e yapılacak ulaşım projeleri hakkında bilgi verdi.

Fatma Şahin: Gaziantep'te öncelik ulaşım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, göreve geldikten sonra ulaşım ve konut sorununu çözmek için düğmeye bastığını söyledi.Şahin,Gaziantep’te kentsel dönüşüm uygulamasının çok zor olduğunu ifade etti.

Gaziantep'in ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, trafik ve ulaşım sorunlarının çözümü için Gaziantep'in 15 yıllık "Ulaşım Master Planını" hazırlıyor. Şehrin önemli sorunlarından trafik ve ulaşımdaki sıkıntıların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor!

Gaziantep için ulaşım master planı hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı, kentin 15 yıllık ulaşım ana planını çıkaracak çalışmayla, 2030 yılına kadarki ulaşım ihtiyaçları ve talepleri tespit edecek.

Gaziantep'te ulaşım sorunu masaya yatırıldı!

Gaziantep' te ulaşım sorunu masaya yatırıldı. Kent Konseyi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. GAİB binasında yapılan toplantıda kentin ulaşım ve trafik sorunu masaya yatırıldı.

Gaziantep ulaşım master planı masaya yatırıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep Kent Konseyi 4. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 saat süren kurulda Gaziantep’in ulaşım mastır planı yetkililer tarafından gündeme getirildi.

Gaziantep ulaşım zammı tepki çekti!

Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep gündemine ve kongrelere ilişkin basın toplantısı düzenledi. MHP Gaziantep il Binasında düzenlenen toplantıya çok basın mensubu katılırken MHP İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan ilk olarak Gaziantep'in ulaşımdaki sıkıntısını

Divan Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni anlayış getirecek!

Divan Gaziantep Genel Müdürü Ercüment Uluçer, "Gaziantep'te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor...

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Divan Gaziantep ulaşım Haberi

Divan Gaziantep ulaşım

2014 yılı başında misafirlerine hizmet vermeye başlayan Divan Gaziantep, Dünya’da, milyonlarca seyahat severin tercihi olan booking.com isimli online rezervasyon sitesinde, Gaziantep’te kendi alanında en iyi otel seçildi.


Divan Gaziantep, konaklama yapan yüzlerce misafirin bağımsızca kendi yorumlarını yazdığı sitede, yıllık ortalamasını 10 puan üzerinden 8,7 puana yükseltmeyi başardı. 1. yılını doldurduğunda Hizmet Kalite Belgesi alacak olan Divan Suites Gaziantep ise ilk 7 aylık ortalamasını 10 puan üzerinden 8,9`a yükseltti. Dünyanın en prestijli online rezervasyon sitelerinden biri olan booking.com’un ortaya koyduğu veriler, Divan Suites Gaziantep’in bu başarısını daha yüksek bir ortalama ile belgeleyebileceğini şimdiden net bir şekilde ortaya koyuyor.


 GAZİANTEP’TE DİVAN KALİTESİ KENDİSİYLE YARIŞIYOR


Divan Gaziantep Otel, Divan Suites Gaziantep ve Divan Residence Gaziantep olarak 3 farklı konsept ile misafirlerine günlük ve aylık konaklamalarla...