20 / 04 / 2024

diyarbakır a yapılan okullar

diyarbakır a yapılan okullar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Kantar Köprülü Kavşağı' nda düzenlenen toplu açılış törenindeki konuşmasında, "Bir seferde Diyarbakır' a eski rakamla, 880 trilyonluk yatırım kazandırdık" dedi...

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

TOKİ'den Diyarbakır'a tam 595 yeni konut geliyor! Beklenen tarih geldi! Hemen bakın!

81 ilde tam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

11 maddede devre mülk müesseselerinde sıkça yapılan hatalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede devre mülk müesselerinde sıkça yapılan hatalar" yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Diyarbakır'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni millet bahçeleri inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Diyarbakır'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Bağlar ve Yenişehir'de hayata geçireceği okulların ihalesi yarın yapılacak.

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar mecliste!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar TBMM'de!

2021 yılında Diyarbakır'da yapılması planlanan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

diyarbakır a yapılan okullar Haberi

diyarbakır a yapılan okullar


"Bir seferde Diyarbakır'a eski rakamla, 880 trilyonluk yatırım kazandırdık"


Bugünkü törenle Diyarbakır'a toplamda, eski rakamla, 740 trilyon liralık yatırım kazandırdıklarını bildiren Erdoğan, yarın Bismil'e ardından da Ergani'ye geçeceğini ve burada açacakları eserlerle bir seferde Diyarbakır'a 880 trilyonluk, Dicle Üniversitesi'ne de 18 trilyonluk liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.


Erdoğan, şunları söyledi:


"Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız Diyarbakır'a bu açılışta 6 köprülü kavşak inşaat etti onların açılışını yapıyoruz hayırlı olsun. Diyarbakır-Siverek yolu bitti. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız il genelinde 168 trilyon liralık hizmet ve yatırımı tamamladı. Milli Eğitim Bakanlığımız, Diyarbakır'a yeni 265 derslik, 2 pansiyon, 1 spor salonu kazandırdı. Orman ve Su İşleri Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kalkınma, İçişleri, Aile ve Sosyal Politikalar, Çalışma ve...