27 / 04 / 2024

diyarbakır toki sanayi sitesi ihalesi

diyarbakır toki sanayi sitesi ihalesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır'da hayata geçireceği 841 dükkanın ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

Diyarbakır Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli atılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan  “İl İstihdam Kurulu” toplantısında konuşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı V. Hasan Basri Güzeloğlu, dağınık şekilde üretim gerçekleştiren esnafı temelini atacakları 2 milyon 500 bin metrekarelik Küçük Sanayi Sitesi’ne taşıyacaklarını müjdeledi.

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Diyarbakır'da OSB ve sanayi siteleri kurulması TBMM gündeminde!

Diyarbakır ilinde organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl hizmete açılacak...

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ, Diyarbakır'da modern sanayi sitesi inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, üretimde verimliliğin artırılması ile istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için Diyarbakır'da yeni bir oto sanayi sitesi inşa ediyor.

Diyarbakır yeni oto sanayi sitesine kavuşuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır’da hayata geçireceği oto sanayi sitesinin ihalesi yapıldı.

diyarbakır toki sanayi sitesi ihalesi Haberi

diyarbakır toki sanayi sitesi ihalesi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projesi için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır'da hayata geçireceği 841 dükkanın ihalesi 27 Aralık'ta saat 14:30'da yapılacak.

İhale ilanı: 
Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi 624 Adet Tip-1, 190 Adet Tip-2 Olmak Üzere Toplam 814 Adet Dükkan İle 1 Adet Yönetim Binası, 5 Adet Lokanta, 1 Adet Banka, 1 Adet PTT, 1 Adet Çarşı ve Fırın İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Aralık'ta saat 14:30'da...