19 / 04 / 2024

Diyarbakırda lüks sitede kaçak elektrik şoku

Diyarbakırda lüks sitede kaçak elektrik şoku

Diyarbakır’da yapımı yeni tamamlanan lüks sitelerin bazılarına inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği ortaya çıktı. Bölgeden gelen ihbarları değerlendiren ekipler, harici elektrik hatlarını ortaya çıkardı.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Sarıyer'de lüks sitede yolsuzluk iddiası!

Sarıyer'de bulunan bir lüks sitede, denetim kurulu üyeleri tarafından yapılan incelemede gelir gider ve harcamada yolsuzlukların olduğu tespit edildi. 

Tuzla'daki lüks sitenin yönetiminden yaptırım açıklaması! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle açıklama yapan site yönetimi yaptırım yaptıklarını doğruladı. 

Tuzla'daki lüks sitede yeni skandal! 

Geçtiğimiz haftalarda Tuzla'da lüks bir sitede kat maliklerine ilginç cezalar uygulanmıştı. Söz konusu cezalar nedeniyle basına açıklama yapan kat maliklerine bu kez basınla konuştukları için kendilerine 2 bin lira ceza kesildiği iddia edildi. 

Tuzla’da lüks sitenin yönetimine 'Asgari ücret cezası' tepkisi!

Tuzla’da yer alan 250 konutluk lüks bir sitede, inşaat firması geçici olarak site yönetimini üstlendi. İddialara göre, son 3 aydır yönetimin yapmış olduğu bazı uygulamalar ve cezalar site sakinlerinin tepkisine neden oldu. 

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Şişli'de lüks sitede aidat vurgunu!

İstanbul Şişli'de bulunan lüks sitede yaşayan site sakinleri site yönetimi hakkında, dolandırıcılık”, “güveni kötüye kullanma” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlarından şikayette bulundu. 

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Lüks sitede havuz bakımı yapan iki işçi elektrik akımına kapıldı!

İzmir Çeşme'de lüks bir sitede havuz bakımı yapan iki işçi, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.  

Pendik'deki lüks sitenin sakinleri isyanda!

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan lüks bir sitede yaşayan vatandaşların yüzü bir türlü gülmüyor. Su, doğalgaz ve elektriği olmayan site için internette ilan verilmeye devam ediliyor.

Kırklar Dağı'ndaki 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı!

Diyarbakır Merkez Sur ilçesinde tarihi Kırklar Dağı'nda 6 yıl önce yapılmak istenen ancak inşaatı durdurulan 725 lüks konut için yıkım ihalesi yapıldı.

Diyarbakır'daki lüks sitelerde kaçak elektrik denetimi yapıldı!

Diyarbakır'da lüks dairelerin bulunduğu 11 sitede inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği tespit edildi. DEDAŞ bu sitelerin elektrik tesisinden sorumlu teknisyenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Diyarbakırda lüks sitede kaçak elektrik şoku Haberi

Diyarbakırda lüks sitede kaçak elektrik şoku

Diyarbakır’da yapımı yeni tamamlanan lüks sitelerin bazılarına inşaat sırasında kaçak elektrik hattı çekildiği ortaya çıktı.

 

Sık sık kaçak elektrik kullanım yöntemleriyle gündeme gelen Diyarbakır’da ortaya çıkan yeni yöntem şaşırttı. 


Konutlarda ısınmanın doğal gaz yerine kaçak elektrik ile yapıldığı yönünde aldıkları ihbarları değerlendiren Dicle EDAŞ Diyarbakır İl Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır Doğal Gaz Dağıtım Anonim Şirketi (Diyargaz) ile bir çalışma yaptı. Çalışma sonunda, merkezdeki Kayapınar, Yenişehir ve Bağlar ilçelerinde doğalgaz verilen binalarda, doğalgaz  aboneliği  almayan daireler  ile düşük tüketim sahibi doğal gaz abonelerini belirlenerek geniş kapsamlı denetim başlattı. 


EDAŞ ekipleri, 3 merkez ilçede toplam 2 bin 945 elektrik abonesini kontrol etti. Kaçak taramaları sırasında özellikle yeni yapılan binalarda akıl almaz kaçak elektrik kullanımına dönük ‘altyapı çalışması’ gerçekleştirildiği belirlendi. Bina aydınlatmalarından, sıva altından, asansör boşluklarından...