18 / 04 / 2024

diziler yalı fiyatlarını etkiledi mi

diziler yalı fiyatlarını etkiledi mi

Türkiye'de çekilen diziler sayesinde yalı fiyatları tavan yaptı

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Körfez Geçiş Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

2016'nın Mart ayında evreye alınacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, çevre illerdeki emlak fiyatlarını 2 kez artırdı, mal sahipleri ve yatırımcı bayram etti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü arsa fiyatlarını artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

Körfez Geçiş Köprüsü gayrimenkul fiyatlarını yüzde 25 artırdı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, bölgedeki konut ve arsa fiyatlarını artırdı.

Beylikdüzü'nde metrobüs konut fiyatlarını etkiledi!

İstanbul’un hızlı gelişen semtleri arasında başı çeken Beylikdüzü’nde metrobüs ile konut fiyatları ikiye katlandı. Yeni yatırımlarla fiyatların daha da artması öngörülüyor…

Adana'daki imar sorunu ev fiyatlarını yükseltiyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Nazım Biçer: İmar sorunu ev fiyatlarını yükseltiyor!

İNŞAAT Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Adana'daki arsaların imara açılması konut fiyatlarını artırdı!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

Antalya Gazipaşa Havalimanı gayrimenkul fiyatlarını artırdı!

Gazipaşa Havalimanı'nın gelişmesi, arsa ve konut fiyatlarının değerlenmesini sağladı. Özellikle sahile yakın bölgelerde fiyatlarda yüksek artış yaşandı.

Avustralya’da ev fiyatlarının yükselişi kaygı ile izleniyor!

Avustralya genelinde artan ev fiyatları, ekonomi çevrelerinde kaygı ile izleniyor. Emlak uzmanları hızla yükselen fiyatların ‘‘sürdürülemez’’ olduğuna dikkat çekerek yatımcıları uyarıyor.

Alanya'da beton fiyatlarının artışı inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün beton fiyatlarındaki artış sebebiyle yatırımlarını ertelediğini belirtildi.

Doların yükselişi konut fiyatlarını artırdı!

Doların Türk Lirası karşısında durdurulamaz yükselişi ve inşaat maliyetlerindeki ek külfet, konut fiyatlarını da tırmandırdı. Konut fiyatları geçen yıla göre Türkiye genelinde yüzde 18, İstanbul'da ise yüzde 26 artış gösterdi.

Nazım Biçer: Adana'nın imar sorunu ev fiyatlarını arttırıyor!

Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, kentteki bakir arsaların imara açılamaması nedeniyle ev fiyatlarının yüksek olduğunu söyledi.

diziler yalı fiyatlarını etkiledi mi Haberi

diziler yalı fiyatlarını etkiledi mi

Dünyada trendler ne yönde ilerliyorsa aslında bizde de o yönde ilerliyor. Örneğin polisiye modaysa bizde de o yıl polisiye dizileri ağırlıkta oluyor. Yalılardan sokaklara inmenin bir nedeni de yalıların fiyatları çok yükseldi. İşin esprisi bir yana insanlar artık ulaşılmazdan ziyade daha ulaşılabilir olanı görmek istiyor. Gerçek zamanlı hikayeleri, kurmaca dünyalara tercih ediyorlar. Bu tarz dizilerin daha uzun soluklu olacağını da düşünüyorum. Çünkü gerçek hayatları hikaye edindiği için malzemesi tükenmeyecektir. Yalı hikayeleri, konak hikayeleri mecburen bir noktada tıkanma yaşıyor. Uzatmakta ısrar ettiklerinde de izleyicisinin ilgisini kaybediyor.  


Posta/Mesut...