25 / 04 / 2024

Doğal Yaşam Evleri satılık

Doğal Yaşam Evleri satılık

Saros İnşaat tarafından Kumburgaz'da hayata geçirilen Doğal Yaşam Köyü projesinde yer alan villalar 215 bin ile 275 bin TL arasındaki fiyatlarla satılıyor...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Botanik ve Doğal Yaşam Alanı hizmete açıldı.

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

İzmir'de Doğal Yaşam Köyü kurulacak!

Varlık odaklı projelerle Yarımada bölgesini kalkındırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bademler Tarımsal Kalkınma Kooperatifi işbirliğiyle Urla’ya Doğal Yaşam Köyü’nü kuruyor.

Muğla Büyükşehir'den doğal yaşam alanlı barınak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kentte 40 dönüm arazi üzerinde modern, doğal yaşam alanlı barınak yapıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'da hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi tamamlanıyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinde sona gelindi!

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlanırken proje yaklaşık 4,5 milyon TL’ye mal oldu.

Malatya Doğal Yaşam Alanı 128 dönüm üzerinde yükseliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeniköy bölgesinde yapımı devam eden Hayvan Barınağı ve Doğal Yaşam Alanı’nın hizmete girmesiyle birlikte, Malatya’nın Türkiye’nin en iyi illerinden biri konumuna geleceğini söyledi.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Malatya Doğal Yaşam Alanı projesi tam gaz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan, Genel Sekreter Yardımcısı Metin Torun ve ilgili daire Başkanları ile birlikte sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanın da yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesi 4,5 milyon TL’ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'ni Trabzon’a kazandırıyor.

Doğal Yaşam Evleri satılık Haberi

Doğal Yaşam Evleri satılık

78 adet 94 metrekare 2+1 dubleks konutların yer aldığı Doğal Yaşam Köyü projesi Saros İnşaat tarafından Kumburgaz'da hayata geçirildi. 19 bin metrekare alana sahip Doğal Yaşam Evleri'nde yer alan villalar 215 bin ile 275 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.



Saros Doğal Yaşam Köyü Villaları'nda banka kredisi kullanılarak peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanıyor.


 


Kumburgaz Doğal Yaşam Konutları'nın ortak alanlarında, buhar odası, dinlenme odası, açık-kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, Türk hamamı göletler, 2 adet mini market, 2 kafeterya, her villa için otopark, 24 saat güvenlik, her villa için hobi bahçesi, sauna,...