27 / 04 / 2024

doğalgaz abonelik sözleşmesi

doğalgaz abonelik sözleşmesi

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

Doğalgaz abonelik işlemleri!

Doğalgaz aboneliği almak için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik işlemleri..

Abonelik sözleşmelerinde yeni dönem başladı!

Elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet gibi birçok mal veya hizmete ilişkin abonelik sözleşmelerinde tüketici lehine yeni dönem başladı.

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Doğalgaz abonelik sözleşmesi yönetmeliği!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallarda yapılacak abonelik işlemlerinde imzalanması gereken abonelik sözleşmeleri hakkında yönetmelik bulunuyor. Peki sözleşme nasıl olmalı? İşte doğalgaz abonelik sözleşmesi yönetmeliği esasları...

Doğalgaz abonelik işlemleri nelerdir?

Doğalgaz abonelik işlemleri İstanbul'da İGDAŞ'ta yapılıyor. İGDAŞ’a yapılacak abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik işlemleri nelerdir?

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!

İstanbul gibi büyükşehirlerde bir konutun tahliye etmenin en pratik yolunun elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerini ev sahibinin uhdesinde tutarak kiracıya yazılı bir kira sözleşmesi vermemek olduğunu söyleyen Avukat Eyyup Akıncı kira sözleşmesindeki ince ayrıntıları açıkladı.

Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? 2022 Kira kontratı örneği nasıldır?

Kira sözleşmesi, mal sahibi ile kiracı arasındaki ilişkiyi düzenleyen bir tür kurallar bütünüdür. Ve ne kadar ayrıntılı ve doğru olursa, tarafların uyuşmazlıkları çözmesi o kadar kolay olur. Peki Kira sözleşmesi yaparken nelere dikkat edilmeli? 2022 Kira kontratı örneği nasıldır?

Doğuş GYO borç azaltmak için Kuveyt Türk ile sat ve geri kirala sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO mevcut kredi borçlarının kısmen kapatılması ve finansal giderlerin azaltılması amacıyla Kuveyt Türk ile finansal kiralama sözleşmesi imzaladı...

‘Kanal İstanbul’ ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi!

Çılgın Proje olarak da bilinen Kanal İstanbul'un Montrö Boğazlar Sözleşmesiyle ilgisi nedir? Kanal İstanbul projesinin Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne bir alternatif olarak sunulması doğru mu?

Halk GYO, Şekerpınar A blok kira sözleşmesi ek protokolü imzalandı!

Kocaeli Şekerpınar A Blok ile ilgili olarak; Halk GYO Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 12 ay boyunca aylık kira bedelinin, bir önceki dönem kira bedeline göre yüze 15 oranında artış uygulanarak, 665 bin 869,22 TL olarak belirlenmesi hususunda ek protokol sözleşmesi imzalandı...

Doğuş GYO kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı...

Gebze Center AVM'nin satış sözleşmesi değiştirildi mi?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar ile 1 adet arsanın satış sözleşmesi hakkında açıklama yaptı...

Doğuş GYO 2017'de 8 milyonluk kiralama sözleşmesi imzaladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2017 yılında KDV hariç 8 milyon 67 bin 806,23 TL kiralama sözleşmesi imzaladı...

Doğuş GYO, Kobirate ile kurumsal yönetim sözleşmesi imzaladı!

Doğuş GYO, Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzaladı.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri!

Ölünceye kadar bakma sözleşmesi taşınmaz mal devirleri için yapılıyor. Bu sözleşme koşullarının doğması halinde bir tarafın taşınmazı diğer tarafa devrediliyor. Peki, ölünceye kadar bakma sözleşmesi ile tapu devri nasıl yapılır?

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor. Peki, doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? İşte yanıtı..

doğalgaz abonelik sözleşmesi Haberi

doğalgaz abonelik sözleşmesi

Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler!

Doğalgaz bağlantı işleminin yapılmasının ardından, yetkili tesisatçı firmanın İç Tesisat İşlemleri’ni tamamlayarak projeyi İGDAŞ’a onaylatmasının ardından doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor.


Ayrıca; doğalgaz kullanımı olan bir mahalde yeni kullanıcının gaz kullanmak istemesi durumunda da Doğalhaz Abonelik Sözleşmesi yapılıyor.  


Peki,doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler nelerdir? Doğalgaz abonelik sözleşmesi için ne gerekir?


Doğalgaz abonelik sözleşmesi için gerekli belgeler:

a) Sözleşme yapılacak yerin tesisat numarası,


b) Tapu veya kira kontratı fotokopisi,


c) Sözleşme yapacak kişinin TC Kimlik Numaralı resmi kimlik beyanı,


d) Sözleşmenin üçüncü şahıslar tarafından yapılması durumunda noter onaylı vekaletname fotokopisi,


Merkezi Sistem Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi için yukarıda belirtilen evraklara ilave olarak,


e) Sözleşme yapacak yetkiliye, kat maliklerinin oy...