18 / 04 / 2024

doğalgaz sözleşme iptali

doğalgaz sözleşme iptali

Doğal gaz kullanıcısının bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz kullanım sözleşmesini fesh edebiliyor. Peki, doğal gaz sözleşme feshi nasıl yapılır? İşte doğalgaz sözleşme feshi işlemleri...

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

TOKİ Doğukışla Vadisi 1. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Karaman Doğukışla TOKİ'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 7 Aralık-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap projesinde toplamda 166 adet konut bulunuyor. Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor.

Palma D’oro May İnşaat'a sözleşme fesih davası açıldı!

Palma D’oro May İnşaat’ın Fikirtepe'de hayata geçirdiği Velvet Towers projesinin hak sahipleri kandırıldıklarını ileri sürerek sözleşme iptali için dava açtı, dava 26 Kasım 2015 tarihinde Kartal 15. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülecek.

Bağış sözleşmesinin iptali!

Fiil ehliyetine sahip olan herkes, eşler arasındaki mal rejiminden veya miras hukukundan doğan sınırlamalar saklı kalmak üzere, bağışlama yapabilir. Peki, bağış sözleşmesinin iptali hangi durumlarda söz konusu olabilir?

Hisseli tapu rızai taksim sözleşmesi iptali!

Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapuya sahip olan kimselerin birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdiği sözleşme olarak biliniyor. İşte, hisseli tapu rızai taksim sözleşmesi iptali!

Ön ödemeli konut satış sözleşmesinin iptali!

Ön ödemeli konut satışlarında alıcı ve satışı arasında anlaşmaya varıldığında, ön ödemeli konut satış sözleşmesi imzalanıyor. Peki, bu sözleşme nasıl iptal edilir? İşte, ön ödemeli konut satış sözleşmesinin iptali!

Rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi!

Rızai taksim sözleşmesi, hisseli tapu sahiplerinin kendi aralarında birleşerek gayrimenkulün hangi bölgesinin kime ait olduğuna karar verdiği sözleşme oluyor. Sözleşme dilekçeyle iptal edilebiliyor. İşte rızai taksim sözleşmesinin iptali dilekçesi..

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Arsa sahipleri müteahhit ile sözleşme yaparak, arsası üzerinde para harcamadan bina inşa edebiliyor. Kimi zaman bu sözleşmenin iptali istenebiliyor. Peki, kat karşılığı inşaat sözleşmesinin iptali davası nasıl açılır?

Fikirtepe'de sözleşme feshi için açılan ilk toplu dava Palmadoro May'a!

Fikirtepe'de sözleşme feshi için açılan ilk toplu dava Palmadoro May'a açıldı. Eğitim Mahallesinde Palmadoro May firmasının söz verip yerine getirmediğini iddia eden 24 vatandaş sözleşmelerin iptali için dava açtılar...

Kooperatif ana sözleşme örneği!

Kooperatif ortaklarının imzalayıp, noterde onaylattırmaları gereken; birbirleri için bağlayıcı nitelik taşıyan sözleşmeye kooperatif ana sözleşmesi deniyor. İşte, kooperatif ana sözleşme örneği!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap sözleşme süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap projesinde kura ile satışa sunulan 30 adet dairenin sözleşme süreci asil listede bulunan hak sahipleri için bugün sona eriyor.

doğalgaz sözleşme iptali Haberi

doğalgaz sözleşme iptali

Doğalgaz sözleşme feshi nasıl yapılır?

Doğalgaz sözleşme feshi işlemleri, İGDAŞ'ın resmi internet sayfasında açıklanıyor. Doğalgaz sözleşme feshi işlemi; Doğal gaz kullanıcısının (Abonenin) bulunduğu adresten taşınması sebebiyle doğal gaz kullanım sözleşmesini sona erdirmek için talepte bulunması veya sözleşmeden doğan yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde; sayaçtaki son tüketim endeks tespitinin yapılarak sayacın mühürlenmesi ve abone hesabının tasfiye edilmesi işlemi olarak tanımlanıyor.


Doğal gaz kullanım sözleşmenizi; konut abonesi iseniz şubelere gitmeden İGDAŞ web sayfasından Online olarak feshedebilirsiniz. 


Güvence Bedeli; Doğal gaz Kullanım Sözleşmesi esnasında dağıtım şirketinin alacaklarını garanti altına almak için tahsil ettiği ve Devlet İstatistik Enstitüsü tarafından açıklanan Tüketici Fiyatları Genel İndeksi'ndeki aylık değişim oranlarına göre güncelleştirilen ve sözleşmenin feshedilmesi halinde aboneye iade edilen bedeldir.


Sözleşmenin Feshi İçin Gerekenler;

Sözleşme fesih başvurusunun, doğal gaz kullanım sözleşmesinde adı...