23 / 04 / 2024

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi Karabet Balcıoğlu tarafından 930 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enet Enerji Doğal Gaz Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan ve Enet Enetgy SA ortaklığında kuruldu.

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alesayı Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı A Alesayı tarafından kuruldu.

BOTAŞ resmen açıkladı: Sanayide kullanılan doğal gaza indirim!

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre, sanayide kullanılan doğal gaz fiyatında, 1 Mayıs' tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, yüzde 52,43 ile yüzde 63,63 oranında indirim yapıldı.

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Mutlu Doğru tarafından kuruldu.

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Lmt Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Leyla Doğan tarafından kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

World Group Gayrimenkul Anonim Şirketi kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Doğan tarafından kuruldu.

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Almustashar Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt’ta  4 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı tarafından kuruldu.

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar’da  11 milyon  TL sermaye bedeli ile Murad Özgür Eraydın Doğan Güneş  ve Mustafa Onur Eraydın tarafından kuruldu.

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi Haberi

Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi


Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi 930 bin TL sermaye ile bugün Karabet Balcıoğlu tarafından kuruldu. 


Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Doğalı Gayrimenkul Anonim Şirketi ADRES; Kireç Burnu Mh.Arabayolu Cd. N.26 C/7...