26 / 04 / 2024

doğaltaş ruhsat onayı

doğaltaş ruhsat onayı

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

Doğuş GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararının olağan genel kurulda onayı hakkında açıklama yaptı.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üyeliği adayları olarak Mustafa Sabri Doğrusoy ve Murat Bahadır Teker'i genel kurulun onayına sunacak...

İsrail, Doğu Kudüs'te 464 yasa dışı konut inşa edecek!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, Doğu Kudüs'teki yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 464 yeni konut yapılması planına onay verdi

Doğu Kudüs'te Yahudiler'in 13 yeni konut planına onay!

İşgalci İsrail hükümeti tarafından Doğu Kudüs'te yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin inşası kapsamında 13 yeni konut planına onay verildi.

Doğu Karadeniz'deki 668 binaya yapı ruhsatı verildi!

Doğu Karadeniz'de 2018'in Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 10,4 artarak 668'e ulaştı.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İsrail'den Doğu Kudüs'te 176 yeni konuta onay!

İsrail hükümeti Doğu Kudüs’teki Nof Tsiyon Yahudi yerleşim biriminde "176 yeni konutun" inşasına için onay verdi. Yahudi yerleşim biriminin 3 kat büyüyeceği kaydedildi.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

doğaltaş ruhsat onayı Haberi

doğaltaş ruhsat onayı

 Doğaltaş sektörünün en büyük uluslar arası fuarlarından biri olan 23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir süredir bekletilen doğaltaş ocak işletme ruhsatlarının yeniden verilmeye başladığını açıkladı ve İzmir’e gelirken 215 ruhsatın onayını imzaladığını müjdeledi.


Eroğlu, “Dün (önceki gün) gerçekleşen BakanlarKurulu toplantısının ardından Başbakanımız, bu fuarın çok önemli olduğunu ve mutlaka katılmam gerektiğini belirtti ve ‘Sektörün desteklenmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapalım’ diye söyledi. Size elimiz boş gelmedik bir de müjde getirdik. İzin sürelerinin kısaltılması konusunda orman teşkilatı olarak ORBİS adıyla büyük bir proje hazırladık. Bunu uygulamaya geçirdik, bu süreleri kısaltacağız. Bu çok önemliydi, 215 imzayı hemen attık. Bu konuyu hızlandırmak için bakanlık olarak gayret ediyoruz” dedi....