19 / 04 / 2024

doğanlar kilisesi onarımı ne zaman bitecek

doğanlar kilisesi onarımı ne zaman bitecek

Emir Sultan Türbesi'ni restore ederek ibadete açan ve Beit Hilel Sinagogu 'ndaki çalışmalarda sona yaklaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Doğanlar Kilisesi’ ni ayağa kaldırıyor...

Parke nasıl değiştirilir? Hasarlı parke onarımında ne yapılmalı? Parke onarılır mı?

Evinizde görmeye alıştığımız parkelerin bakımı ve onarımı, uzun ömürlü ve güzel bir döşeme için oldukça önemlidir. Parkeler, doğal bir görünüme sahip olduğu için zamanla aşınma ve hasarlar oluşabilir. İşte parkelerinizin bakımını kolaylaştıracak pratik çözümler ve püf noktaları...

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

Türkiye, Beyrut'taki sembol mabetlerin onarımına talip!

Türkiye, Lübnan'da meydana gelen patlamanın hasara yol açtığı başkent Beyrut'un sembolleri niteliğinde olan Muhammed el-Emin Camisi ve Meceriyye Kilisesi'nin onarımını üstlenmek istiyor. 

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan 501 camiye onarım!

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV), tarafından yurt içi ve yurt dışında 2015-2019 yılları arasında savaş, terör ve doğal afetlerden zarar gören 501 caminin yapım ve onarımının yapıldığı aktardı…

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Doğanlar Yatırım Holding'ten Yenibosna'ya karma proje! Yeni proje!

Doğanlar Yatırım Holding Yenibosna'da 200 milyon dolar yatırım bedeliyle AVM ve rezidans projesine başlıyor. Projenin lansmanı Ağustos ayında yapılacak. 

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Denizli Otobüs Bakım Onarım Şantiye projesi hızla ilerliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi.

Bornova Doğanlar parselasyon planı askıda!

İzmir Bornova ilçesi Doğanlar mahallesi sınırları içerisinde kalan 143 nolu parselin parselasyon planı ve dağıtım cetvelleri askıya çıktı...

Ankara Doğanlar köy yolunun asfalt çalışmaları tamamlandı!

Ankara Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can çabalarıyla ve Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı asfalt ekibi tarafından, Doğanlar Köyü ana yol bağlantısı ve Köy içindeki ara yollarda dahil olmak üzere tüm yollar asfaltlandı.

doğanlar kilisesi onarımı ne zaman bitecek Haberi

doğanlar kilisesi onarımı ne zaman bitecek


Emir Sultan Türbesi'ni restore ederek ibadete açan ve Beit Hilel Sinagogu'ndaki çalışmalarda sona yaklaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Doğanlar Kilisesi’ni ayağa kaldırıyor. Geçmişi 8500 yıl öncesine uzanan ve pek çok medeniyete ev sahipliği yapan İzmir’de, duvarlar arasında kalan, dar sokaklara sıkışan köklü tarihi gün yüzüne çıkarabilmek için yoğun çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.


Büyükşehir Belediyesi önderliğinde yürütülen çalışmalar çerçevesinde, farklı dinlerin buluşması da yaşanıyor. Emir Sultan Türbesi'ni restore ederek ibadete açan, Beit Hilel Sinagogu'ndaki çalışmalarda ise sona yaklaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Doğanlar Kilisesi’ni ayağa kaldırıyor. 19. yüzyıldan kalma, tek nefli, üçgen alınlıklı küçük bir kilise olan Doğanlar Kilisesi, çalışmaların tamamlanmasının ardından semt merkezi olarak kullanılacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova Doğanlar Köyü’nde yer alan Doğanlar Kilisesi’nin restorasyonu için...