23 / 04 / 2024

doğru klima seçimi

doğru klima seçimi

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Alarko Carrier, doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufuna karşı uyarıyor!

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Alarko Carrier, havaların ısınması ile birlikte artan klima talebi karşısında, tüketicileri doğru klima kullanımı ve enerji tasarrufu konusunda uyarıyor.

Faizler artsa da borsada çıkış sürecek! Uzmanlara göre borsa endeksi 11 bine doğru gidiyor!

Merkez Bankası’nın faiz kararının piyasalara yansımaları devam ediyor. Piyasa çevreleri faiz artışının henüz TL’nin cazibesini artıracak noktada olmadığını belirtirken, BIST 100 endeksinin ise kısa vadede düşse bile 11 bine doğru yolculuğunun devam edeceği bekleniyor.

Ünlü ekonomistin birinci duyumu doğru çıktı, sırada asgari ücret var. Asgari ücrete ikinci zam ne zaman?

Ünlü ekonomist ekonomi kanalında seçim ekonomisine ilişkin iki önemli duyumu olduğunu paylaştı. 24 saat geçmeden birincisi doğru çıktı sırada ikinci duyum var. İkinci duyum milyonlarca işçiyi ilgilendiren asgari ücrette ikinci zam ile ilgili

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Ev alırken hangi durumlara dikkat edilmeli?

Ev alacak vatandaşların dikkat etmesi gereken belirli unsurlar bulunuyor. Peki doğru ev seçimi nasıl yapılır? İşte 15 adımda doğru ev seçimi...

Doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Yatırım ya da kullanım amaçlı gayrimenkul satın almak isteyen vatandaşlar, gayrimenkul danışmaları ile iletişime geçiyor. Peki doğru gayrimenkul danışmanı nasıl seçilir?

Doğru malzeme seçimi binalarda deprem zararını azaltıyor!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, "Bir bina depremde, toplam ağırlığının yaklaşık yüzde 40’ı kadar bir yatay deprem yüküne maruz kalır. Bu binayı daha hafif malzemelerle inşa ederek 700 ton ağırlığında yaparsanız, deprem yükünü 280 ton’a kadar düşürmüş olursunuz" dedi...

Konut kredisinde doğru vadeyi seçen daha az ödüyor!

Konut kredisinde uzun vadeler toplam borcu daha da artırıyor. Vade seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekiyor. 200 bin liralık krediyi, 15 yıl değil de 10 yıllık çekerseniz 87 bin lira daha az ödersiniz. 

Doğru kiracı seçimi için akıllı kiralama platformu!

TÜGEM tarafından “Dijital Değişim ve Dönüşüm” sloganı ile gayrimenkul sektörünün ilk Prop-Tech organizasyonunda ev sahibinin doğru kiracıyı seçebilmesi için özel bir rapor sunan akıllı kiralama platformu KiraPlus ve dijital asistan Fizbot gibi teknolojik çözümler de tanıtıldı.

Doğru çatı seçimi insan sağlığını olumlu etkiliyor!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası nedeniyle çatıların insan sağlığına olan etkilerini açıklayan bir açıklama yaptı. Şenal, standartlara uygun çatıların insan sağlığını olumlu etkilediği söyledi. 

Konut kredisinde doğru ödeme planı nasıl seçilir?

Ev sahibi olmak isteyenlerin çoğu konut kredisi kullanıyor. Peki, Konut kredisinde doğru ödeme planı nasıl seçilir?

Yapılara doğru yalıtım seçeneği Baumit'te!

Avrupa’da her yıl gerçekleştirdiği yıllık 40 milyon metrekare ısı yalıtımı ile uzmanlığı, geliştirdiği ısı yalıtım sistemleri, yenilikçi özellikleri ile Baumit, yapıların ihtiyaçlarına doğru seçenekler sunmayı hedefliyor.

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Doğru konut seçmenin püf noktaları!

Bugüne kadar Bodrum’da 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, Dünya Konut Günü kapsamında doğru konut seçiminin önemine dikkat çekiyor.

doğru klima seçimi Haberi

doğru klima seçimi

Evlerde ve ofislerde tadilatların, bakımların, alışverişlerin başladığı bahar mevsiminde, yeni bir klima almak ya da klimalarına bakım yaptırmak isteyenlerin zihnini meşgul eden bazı sorulara yanıt arıyor. Mekana uygun doğru klima nasıl seçilmeli, enerji tasarrufu için hangi teknolojiye sahip klimalar tercih edilmeli, klima bakımında nelere dikkat edilmeli gibi konulara yanıt arayanlar için Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima seçimi ve bakımı sırasında dikkat edilmesi gereken 5 temel püf noktasını şöyle açıklıyor;


1- Mekana uygun kapasiteyi belirlemek önemli

Yeni bir klima seçerken öncelikle mekanın soğutma ve ısıtma ihtiyacının tayin edilmesi gerekiyor. Daha büyük kapasiteli klima her zaman iyi bir klima anlamına gelmiyor. Klimanın modelinin ve kapasitesinin; mekanın büyüklüğüne, içeride bulunacak insan sayısına, binanın ve pencerelerin yalıtım durumuna, ısı kayıplarının...