28 / 03 / 2024

Doğu Garajı projesi

Doğu Garajı projesi

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Doğu Garajı Projesi’nin ikinci etabı ihaleye çıkıyor!

Doğu Garajı Projesi’nin ikinci etabının “Nekropol Alanı” ile ilişkilendirilerek tasarlanmış projesinin yapım işi için de ihale hazırlık çalışmaları sürüyor. Proje bünyesinde kültürel, sosyal ve ticari tesisler ile çevre düzenlemesini barındırıyor

Antalya'daki Doğu Garajı Projesi'ne canlılık geliyor!

3 bin yıllık tarihin ortaya çıktığı Doğu Garajı Projesi'nin mezarlık alanını kapsayan bölümünde tamamen insan gücü kullanılıyor.

Antalya dünyada nadir görülecek bir kent olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve kurmayları ATSO Meslek Komitesi üyeleriyle çalışma toplantısı yaptı. Türel: Balbey Projesi ve Doğu Garajı Projesi ile Antalya'nın dünyada nadir görülecek bir kent merkezi olacak." dedi.

Antalya Doğu Garajı Projesi 20 Şubat’ta ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kenti cazibe merkezi haline getirecek Doğu Garajı Projesi’nin tarihi mezarlık alanını kapsayan ilk bölümünün ihalesini 20 Şubat 2015 tarihinde yapacaklarını açıkladı.

Menderes Türel: Doğu Garajı cazibe merkezi olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 5 yıldır çukur olarak bırakılan Doğu Garajı alanını seçimde söz verdiği gibi içinde Festival Çarşısı’nın da yer alacağı bir cazibe merkezi yapmak üzere ilk adımı attı.

Türk müteahhitler Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle biliniyor!

Ankara’nın kalbinde yükselen Metafor Ankara projesi ile sektörün güçlü oyuncularından View Yapı’nın yakın zamanda yönetim kurulu başkanı olan Ali İmran Bozdoğan, Türk müteahhitlerin Orta Doğu ve Afrika'da güvenilirlikleriyle bilindiklerini belirtti ve sektörle ilgili açıklamalarda bulundu.

İsrail, Doğu Kudüs'te bir dizi yerleşim projesi planlıyor!

İsrail Adalet Bakanlığının, işgal altında olan Doğu Kudüs'ün Bab el-Amud, Beyt Safafa, Sur Bahir, Şeyh Cerrah ve Beyt Hanina bölgelerinde bir dizi yeni Yahudi yerleşim projesi hayata geçirmeyi planladığı bildirildi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

İsrail’den Doğu Kudüs’te dev yıkım projesi!

Kudüs Belediyesi, "Silikon Vadisi" inşa etmek için işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Vadi el-Cevz bölgesinde Filistinlilere ait tüm iş yerlerini yıkma projesini onayladığını açıkladı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ilk tamamlanacak projeler arasında gösterdiği Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı'nda sona gelindi.

Doğu Garajı projesinde son durum ne?

'100 günlük icraat' basın toplantısında yer alan Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Antalya Doğu Garajı'ndaki 32 iş yeri ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi. Proje kapsamındaki 32 iş yeri, 19-20 Eylül tarihleri arasında ihaleye çıkıyor.

Doğu Garajı projesi Haberi

Doğu Garajı projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski belediye başkanı Menderes Türel'in 2016 yılında 'Güneş doğudan yükselir' sloganıyla temelini attığı 'Doğu Garajı Çarşı, Kültür Merkezi ve Nekropol alanı' projesinde duraklama dönemine girdildi. Seçimler sonrasında CHP'li Muhittin Böcek'in göreve gelmesiyle beraber çalışmalar yavaşladı.

3 AY SÖZÜ GERÇEKLEŞMEDİ

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Antalya'da 12 projenin durdurduğunu kaydeden Böcek, temmuzda gerçekleşen basın toplantısında '100 günlük icraat' basın toplantısında, Doğu Garajı projesinin 3 ay içinde tamamlanacağını müjdeledi. Tamamlanma aşamasına gelen ancak karınca hızıyla gerçekleşen proje, tahmin edilen ekim ayında tamamlanamadı. Daha sonra kasım ayı da geçerken, çalışmaların hala sürmesi tepkilere neden oldu.

YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Türel'in ilk döneminde yapımına başlanan, CHP'li Mustafa Akaydın döneminde çukur olarak kalan proje Menderes Türel'in ikinci döneminde ise büyük ölçüde tamamlandı. Antalya'ya yeni bir...