28 / 03 / 2024

Doğu Marmara projeleri

Doğu Marmara projeleri

Doğu Marmara'daki teknokentlerin kapasiteleri geliştirilmesi planlanıyor. MARKA ile TÜBİTAK MARTEK arasında Doğu Marmara'd yer alan teknopark ve de teknokentlerin kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik işbirliği prototokolü imzalandı.

Doğu Marmara'da yatırım için 336 teşvik belgesi düzenlendi!

Doğu Marmara'daki yatırımlar için 2009 - 2014 yılları arasında bin 336 teşvik belgesi düzenlendi. Bölgede en fazla teşvik belgesi düzenlenen sektör 123 adetle taşıt araçları oldu.

Doğu Marmara'da 9 bin bina için yapı ruhsatı verildi!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova'yı kapsayan Doğu Marmara'da, geçen yıl belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen binalar, önceki yıla göre yüzde 8 artarak 9 bin 191'e ulaştı.

Deprem uzmanı 'Marmara için deprem kesin' dedi, Doğu Anadolu'yu yeniden uyardı! Doğu Anadolu'da 7'den büyük deprem...

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu ve Marmara ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte deprem uzmanının ürküten o açıklamaları...

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Doğu Anadolu Gözlemevi ne zaman açılacak?

Türkiye’nin en büyük yatırım araştırma projeleri arasında yer alan Erzurum Atatürk Üniversitesi bünyesindeki Doğu Anadolu Gözlemevi 2020'de hizmete açılacak.

Doğu Marmara'da Temmuz'da 7 bin 972 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü Doğu Marmara Temmuz ayında gerçekleşen konut satışlarını açıkladı..

Doğu Marmara Bölgesi'nde Haziran ayında 7 bin 27 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilerine göre, Doğu Marmara Bölgesine bağlı illerde 2018 yılı Haziran ayında 7 bin 27 konut satışı gerçekleştirildi. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Doğu'da yatırım, Batı'da proje seferberliği başladı!

Hükümet, 'yatırım ve kalkınma seferberliği'yle hem Doğu ve Güneydoğu’yu kalkındıracak hem de dev projeleri devreye sokacak. 'Cazibe merkezleri'nin hayata geçirileceği bölgede beş yıl içinde 70 milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanacak. Batı'da da mega projelere hız verilecek.

Antalya Doğu Garajı projesi halkın onayına sunuluyor!

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önemli projeleri halkın onayına sunmaya devam ediyor. Antalya’da ‘Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ için pazar günü referanduma gidiliyor.

Kocaeli 2. Doğu Marmara İDEV Evlilik ve Konut Fuarı başladı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından bölgedeki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenlenen 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) açıldı. 120 firmanın katıldığı konut fuarı 4 gün sürecek.

Doğu Marmara projeleri Haberi

Doğu Marmara projeleri

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile TÜBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK) arasında Doğu Marmara'daki teknopark ve teknokentlerdeki firma kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik işbirliği protokolü imzalandı.


MARKA'da düzenlenen imza töreninde konuşan MARKA Genel Sekreteri Fatih Akbulut, ajans olarak bölgelerindeki teknopark ve teknokentlerle işbirliği içinde olduklarını belirterek, bölgede iş kuracaklara da girişimcilik eğitimleriyle destek olduklarını söyledi.


Şu ana kadar 8 bin kişiye girişimcilik desteği verdiğini ifade eden Akbulut, verilen eğitimleri MARTEK'le üst seviyeye çıkarmak istediklerini kaydetti.


Akbulut, gelecek dönemde teknogirişimcilerin eğitimlerini MARTEK ile organize edeceklerini dile getirerek, "MARTEK, eğitim kampının ilkini daha önce yapmıştı. Şimdi 2. kamptan itibaren bu işi beraber yapacağız. Bugünkü işbirliği çerçevesinde bölgedeki teknopark ve teknokent firmalarının kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik eğitimleri organize edeceğiz" diye konuştu.


- "En başarılı 5 projeye 25'er bin lira...