27 / 04 / 2024

doğuş holding rüya

doğuş holding rüya

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, Rüya’nın ikinci şubesini Londra'da Mayfair bölgesinde açmak için gün sayıyor.

Bizim Toptan’da Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü!

Bizim Toptan’da 23 Kasım-6 Aralık tarihlerinde indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Lipton Doğu Karadeniz 137,90 TL’ye, ayçiçeği yağı 177,90 TL’ye domates salçası 195 TL düştü. İşte 24 Kasım 2023 fiyat listesi...

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO hisseleri taban oldu!

Doğuş Holding ana ortağı olduğu Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki hisselerinin 32 milyon adetlik bölümünün Borsa İstanbul pay piyasasında bir yıl içinde satışının yapılacağını belirtti. Açıklama sonrası Doğuş GYO hisseleri taban oldu.

Doğuş Holding'in 10. kupon ödemesi tamam!

Doğuş Holding'in TRSDOGH72112 ISIN kodlu tahviline ilişkin olarak 10.kupon ödeme işlemi 27 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirildi...

10 yılda Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılan yatırımlar TBMM'de!

2009-2019 yılları arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki bazı illere Bakanlıkça yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Doğuş Grubu Türkiye'ye 7.5 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit Şahenk, son 10 yılda yaptıkları 9 milyar dolarlık yatırımın 7.5 milyarını Türkiye’de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

D Ofis Maslak, Doğuş Holding'e kiralandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili tarafa yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Doğuş Holding'in alt yüklenicileri ne olacak?

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Doğuş Grubu inşaat sektöründen çıkıyor mu?

Türkiye'nin en köklü inşaat firmaları listesi yapılsa Doğuş İnşaat ilk sıralarda yer alır. Geçmişi 1951 yılına dayanan Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş. bugünkü Doğuş Holding’in de temellerini oluşturuyor.

doğuş holding rüya Haberi

doğuş holding rüya

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk, son yıllarda yeme, içme ve eğlence sektörüne dönük yatırımlarıyla öne çıkıyor. D-Dream çatısı altında dünyaca ünlü bir çok restoranı, mekanı Türkiye'ye getirdi.

Bunlar, Vogue, Anjelique, Zuma, Nusr-Et, Borsa, Emporio&Armani Ristorante, Carlotta, Coya, Gina, Çubuklu 29, Delimonti, Fenix, Go Meso, Go Mongo, Günaydın, Kebapçı, Kitchenette, Kiva, Lacivert, Marinette Cafe, Masa, Mezzaluna, Ablix, Parle, Raika, Roka, Sait, Tom Kitchen ve Usta gibi ünlü mekanlar.


Şahenk bir taraftan dünyaca ünlü restoranları, mekanları Türkiye'ye getirirken bir taraftan da kendisinin kurduğu ve satın aldığı markaları dünyaya açıyor. Nusr-Et'i Dubai, Miami, New York gibi şehirlere götürdü. Rüya ismiyle yeni bir zincir de oluşturmuştu. Rüya, Anadolu mutfağını dünyaya açan bir konseptle hizmet veriyor, ilk restoran Dubai'de...