18 / 04 / 2024

Do­ğuş İn­şa­at

Do­ğuş İn­şa­at

Bul­ga­ris­tan'ın baş­ken­ti Sof­ya'da dü­zen­le­nen tö­ren­de, Türk şir­ke­ti Do­ğuş İn­şa­at ve Ti­ca­ret Hol­ding'in iha­le­si­ni ka­zan­dı­ğı met­ro ge­niş­let­me pro­je­si­nin te­me­li atıl­dı.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Derya Doğuş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

İsrail, Doğu Kudüs'te 3 bin 557 haneli yeni yasa dışı yerleşim inşasını onayladı!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Bölge Planlama ve İnşa Komitesi, işgal altında olan Doğu Kudüs'te toplamda 3 bin 557 haneli yasa dışı Yahudi yerleşim yeri inşasına onay verdi.

Otomobil fiyatları düşecek mi? Doğuş Otomotiv CEO'su Bilaloğlu açıkladı!

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ali Bilaloğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen araba fiyatları ile ilgili olarak "Döviz kurları yüzde 20-30 oranında artarken otomobil fiyatları aynı oranda artmıyorsa, döviz kurları gerilerken de fiyatların aynı oranda düşmeyeceği aşikar" dedi.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasına ilişkin açıklama!

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davasıyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Şirket, yeniden karar verilmek üzere dosyanın anılan Bölge İdare Mahkemesi İdari Dava Dairesine gönderilmesine kesin olarak karar verdi. 

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Workindo, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna projesine insan kaynağı sağlayacak!

Yerli girişim Workindocom, Doğuş İnşaat’ın Ukrayna’da hayata geçireceği köprü inşaatı projesine Ukrayna’dan insan kaynağı sağlayacak.

Doğuş İnşaat yurt dışında harekete geçiyor!

Doğuş İnşaat'ın geçtiğimiz yıllarda sektörden ayrılacağı gündeme gelmişti. Hatta bu söylentileri haklı çıkaracak adımlar da atıldı. İnşaatın en önemli birimi olan Teklif Servisi kapatıldı. Peki Doğuş İnşaat'ta son durum ne?

Doğuş GYO'nun sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü!

Doğuş GYO'nun paylarının fiili dolaşım oranı yüzde 5,3003'e ulaştı. Bu işlemle birlikte satışına karar verilen payların toplam sermaye oranı yüzde 0,1660'a düştü. 

Do­ğuş İn­şa­at Haberi

Do­ğuş İn­şa­at
Top­lam 185.2 mil­yon eu­ro de­ğe­rin­de, ken­tin Na­dej­da sem­ti­ni mer­ke­ze bağ­la­ya­cak 5 ye­ral­tı met­ro is­tas­yo­nu­nu içe­ren pro­je­nin te­mel at­ma tö­re­ni­ne, Sof­ya Be­le­di­ye baş­ka­nı Boy­ko Bo­ri­sov, Ulaş­tır­ma Ba­ka­nı Pe­tar Mu­taf­çi­ev, ve Av­ru­pa fon­la­rı­nın de­ğer­len­dir­me­sin­den so­rum­lu Baş­ba­kan Yar­dım­cı­sı Mig­le­na Plug­çi­eva ka­tıl­dı. Ulaş­tır­ma Ba­ka­nı Pe­tar Mu­taf­çi­ev, Sof­ya met­ro­su ge­niş­let­me pro­je­si­nin za­ma­nın­da ta­mam­lan­ma­sı du­ru­mun­da Bul­ga­ris­tan'da bu­na ben­zer da­ha kü­çük pro­je­le­re bir ba­şa­rı ör­ne­ği oluş­tu­ru­la­ca­ğı­nı kay­det­ti.

OTO­YOL YAP­MIŞ­TI
Sof­ya be­le­di­ye­si­ne bağ­lı Met­ro­po­li­ten EAD şir­ke­ti­nin aç­tı­ğı iha­le­de 14 ra­kip şir­ket ara­sın­dan se­çi­le­rek iha­le­yi ka­za­nan Do­ğuş İn­şa­at ve Ti­ca­ret Hol­ding'in met­ro in­şa­at ça­lış­ma­la­rı­nı 43 ay­da ta­mam­la­ma­sı bek­le­ni­yor. Do­ğuş İn­şa­at ve Ti­ca­ret Hol­ding da­ha ön­ce Bul­ga­ris­tan'da Bur­gas ile Kar­no­bat kent­le­ri ara­sın­da 43 ki­lo­met­re­lik bir oto­yol pro­je­si­ni ba­şa­rıy­la...